2777
2789
عنوان

بخت گشایی

114 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسی میدونه دعای باز شدن بسته شده در حاشیه کتاب مفاتیح که نوشته فلان بن فلان بنت فلان باید اسم خودم و مادرم و پدر بزرگم بنویسم کسی اطلاعی داره ازین دعای بخت گشایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنچه چله که فکرشو کنی برداشتم آنچه نماز حاجت و جعفر طیار آنچه نذر باز نشده بختم

بخت بازوبسته نیست وقتش باید برسه و شرایطشو باید داشته باشی 

اگر اعتقاد نداری نخون عزیزم 

خیلیا مثل شما بخت و اقبالشونو دست بنده خدا میدونن مث دعانویس که هم پول میچاپن هم عفتت رو لکه دار میکنن هم اعتقادت رو تبدیل به کفر

بخت بازوبسته نیست وقتش باید برسه و شرایطشو باید داشته باشی اگر اعتقاد نداری نخون عزیزم خیلیا مثل شما ...

من کی بخت و اقبالم رو دست بنده خدا دونستم چقدر شماها حرف درمیارید راحت قضاوت می‌کنید من الان مگه راجع به دعا نویس و بنده ها چیزی گفتم تاپیک زدم که دعای مفاتیح به چه روش هست 

بخت بازوبسته نیست وقتش باید برسه و شرایطشو باید داشته باشی اگر اعتقاد نداری نخون عزیزم خیلیا مثل شما ...

من هیچوقت پیش دعا نویس نرفتم همیشه خودم چله گرفتم و روزه و نماز حاجت خوندم .این دعا حاشیه کتاب مفاتیح هم تو نت زده بود موثره 

در ضمن من از ۱۷ سالگی تا همین سن که ۳۰ سالم شده خواستگار داشتم اما هر کدوم با مسئله ای غیرمهم از بین میرفت این اگر سنگینی بخت نیست پس چیه چندین ساله هم هر گونه چله و نماز هم خوندم.این عجیب نیست بنظرتون 

در ضمن من از ۱۷ سالگی تا همین سن که ۳۰ سالم شده خواستگار داشتم اما هر کدوم با مسئله ای غیرمهم از بین ...

خیر عجیب نیست اونچه مقدر تو هست در زمانش قطعا میشه.

منم نگفتم شما پی دعانویسی ولی از نا امیدی و اصرار بر این مطلب که بختت بسته است و اینحا مبلغهای دعانپیسای پورسانتی زیاده سریع نوشتم به در بگم دیوار بشنوه نیان جلو.

افرین بر شما.

سنگینی درسته داریم ولی بخت بازو بسته عبارت من دراوردیه.

برای رفع سنگینی از الان تا فردا غروب فرصته یه غسل برات میفرستم انجام بده گلم 

🍃🌺بهترین وقت برای این غسل بعدازظهر شنبه تا غروب یکشنبه می باشد

🍃🌺قبل از وارد شدن به حمام 

"بسم الله الرحمن الرحیم بحق

بسم الله الرحمن الرحیم" میگویید ،،،

قبل از آن رو ی ظرف یا پارچ آب 7مرتبه سوره ناس و فلق را با ده مرتبه آیه 33 سوره الرحمن (" از یا معشر الجن شروع می شود)

و ده مرتبه ام آیه 97 و 98 سوره مومنون را که "از وقل شروع میشود را روش خوانده و آخر سر با آن پارچ یا ظرف غسل کنید.

💖روی آب ولرم میتونید بخونید

❤️داخل حموم دیگه به آب قرآنی‌تون آب اضافه نکنید

💚موقع غسل زیر پاتون تشت یا لگن بزارید، که آب به فاضلاب نره

💜حموم که کردید آخر سر با آب قرآنی غسل کنید

💙نیت غسل رفع سنگینی

🧡غسل رو که انجام دادید، آب توی تشت رو، پای گلدون یا تو باغچه بریزید

میتونید هر هفته انجام بدید فوق العاده عالیه، بجز زمان عذر شرعی

خیر عجیب نیست اونچه مقدر تو هست در زمانش قطعا میشه.منم نگفتم شما پی دعانویسی ولی از نا امیدی و اصرار ...

ممنون عزیزم آره چون میگن ۳۰ سال هم بگذره ازدواج انجام نشه امکان سنگینی بخت و چشم زخم هست و بعضیام میگن همزاد قرین ممکنه باشه