2777
2789
عنوان

رفتارای مادرشوهرم دیوونه م کرد

1058 بازدید | 66 پست

سلام دوستان ؛ من قبلا ؛ فقط یه خواننده بودم تو نی نی سایت 

اما الان تصمیم گرفتم ازتون یه مشورت بگیرم چون راهکارهاتون واقعا جواب میده .

جونم براتون بگه که من یه مادرشوهر دارم که خودش و پسر کوچیکش با هم زندکی میکنن 

پدرشوهرم فوت کرده ، 

مادرشوهرم به شدت به شدت و بازم تاکید می‌کنم که به شدت اهل گشت و گذار و مهمونی رفتنه 

تا اینجاش مهم نیست 

مهم اینجاست که از من انتظار داره چون ماشین دارم ؛ 

هر جا که اون هوس کرد ؛ بدوم زود ببرمش 

منم تا جاییکه امکانش بوده برام و حتی بیشتر 

اونو بردم 

اما امان از وقتیکه کار داشته باشم ؛ 

یا حتی اصلا کار نداشته باشم اما حوصله نداشته باشم 

بخوام به خونه زندگیم برسم 

عاشق اشپزی هستم 

بخوام تو خلوت خودم زندگی کنم ، 

و اونو نبرمش؛ 

تا مدتها با آدم قهر میکنه و جلو دیگران ابرو نمیزاره واسه آدم 

از شما خانومای باسیاست و مادرشوهرشناس ؛ 

تقاضا دارم راهنماییم کنین 

که به چه طریق این موضوع رو دوستانه حل کنم ؟ 

دوستتون دارم 

اولین تاپیکمه ؛ ازتون انتظار دارمااااااا

ایشالا تو تاپیک مادرشوهراتون واستون جبران کنم 

منم یه تکنیکایی بلدم 😁

خسته از جماعت زنده کش مرده پرست 

همین حرفا رو بهش بزن .بگو وقت ندارم .مگه راننده شخصی ام یا حقوق بگیرتم

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خرابه 

خودت با يه جاهاييش ور برو كه اگه شوهرتم سر دراورد ببينه نميشه 

يه مدت بهش كولي نده

هر سري هم سوارش ميكني بگو بنزين زدم انقدر شده فلان جا پارك كرديم يكي ماليده به ماشين و فقط از تو خرج افتادنش بگو

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

میتونی براش اسنپ نصب کنی و بگی اگه یه روز نتونستم بیام شرمنده نشم و شما به موقع حرکت کنین

یا همون موقع با همسرت باشی و همسرت به مادرش بگه ما کار داریم اون نزدیکی ها نیستیم اگه ممکنه با آژانس برو و ...

یا بگی که خیلی دوست دارم با هم بریم و ... اما وقت نمیکنم و خونه زندگی میمونه چندباری غذا مونده و فرصت نکردم، باید بالاخره به پسر شما برسم و این حرفا (البته کاملا محترمانه)

یا پیشنهاد رانندگی و ماشین بدی

همه اینا وقتی خوبه که همسرت با شما هم نظر باشه، در کل نباید گارد بگیری فک کنه جبهه گرفتی، بلکه باید راه حل رو پیدا کنی

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️

شوهرتون نظرش چیه ؟

بهش بگو مثلاً من همه ی روز ها رو نمیتونم باشم باهات به جز مثلاً پنج شنبه یا جمعه .براش روز مشخص کن بگو رو برنامه ریزی پیش بره .در ضمن اگه قهر کرده چرا زود آشتی می‌کنی بزار قهر بمونه 😐

و این پیشنهاد رو بده رانندگی یاد بگیره یا ماشین بخره 

بگو ببخشید الان گرفتارم

مسیرتون رو بگید الان براتون اسنپ میگیرم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

محل نزار به بی محلی هاش خودش میبینه تو توجه نمیکنی دست از اینکارش میکشه

بهش بفهمون عروس هیچ وظیفه ای در قبال مادر شوهر نداره 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

میشه چند دفعه هی با تاخیر بری

بگی گرفتار بودم دیر شد

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

هر جور رفتار کنی عادت میکنن...کم باش همیشه باش....عادتش بده ب اینکه همیشه منتظر پیشتهاد از طرف شما باشه...مثلا خودت پیشنهاد بده بگو مادر واسه ۵ شنبه برنامه بذاریم بریم بیرون؟؟ اگه گفت امروز بریم بگو بذار فلان روز بریم ک عجله نداشته باشیم از رو حوصله بشینیم امروز و فردا کار دارم نمیرسم... بذار متوجه شلوغی سرت بشه...هیچ وقت زحمت خودتو با بداخلاقی زیر سوال نبر

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟