2777
2789
عنوان

رفتارای مادرشوهرم دیوونه م کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 66 پست

عزیزم کاری نداره با احترام و منطقی با شوهرتون حرف بزنید بگید واقعا نمیتونم ۴ ۵ بار ک نیس همش میخواد بره در و نن از کار و زندگی میفتم(اگ قبول نکرد یبار غذا درست نکن یا دیر اماده کن بگو داشتم مادرتوداین ور اون ور میکردم)

ب مادر شوهرتم بگو مادر جون خیلی کار دارم شرمنده خودتون برید خوش بگذره نمیخواد حرف از قیمت بنزین و... بزنی ک شوهرت بدش بیاد

۲.۳ بار بهونه ک اوردی نرفتی قهر کرد برات مهم نبود درست میشه

مادرشوهرت فهمیده تا قهر میکنه و تو جمع ابرو ریزی میکنه برات مهمه

پس بی توحه باش وقتی یکاری تو جمع میکنه خیییییلی سرد برخورد کن ک دیگ روشم نشه زنگ بزنه

ب قهرش بها دادی از خداتم باشه قهر میکنه راحت ب زندگیت میرسی

✨✨✨  پشتیبان گروه پنج ستاره  ✨✨✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهمیت نده.هر موقع تونستی برو‌نتونستی بگو نمیتونم.ابرو‌هم نزاشت مهم نیست .مگه مردم ازت طلب دارن‌خطایی نکردی.اگر چیزی گفت بگو ده بار میبرمتون‌میرید تعریفمو میکنید بگید خدا خیرش بده که یه بار نمیتونم ابرو‌ریزی میکنید.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

کلید اصلی حل ماجرا دست همسرته مثلا شما وقتی میگی کار دارم و خونه و... همسرتم جلوی مادرت بگه آژانس براش بگیر یا اسنپ و پشت شما در بیاد و حمایت کنه

باید هر دوتون نسبت به عکس العمل های مادر کاملادبی اهمیت باشید

حتی گاهی خود همسرت از مادرش گلایه کنه و به خودش با لحن کاملا جدی و رک بگه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

چجوری آبرو برات نمیذاره؟ تیکه میندازه؟

من بازم میگم خیلی از مشکلاته مادرشوهر با اهمیت ندادن به تیکه انداختن و قیافه گرفتنشون حل میشه چون بعد یه مدت کاراتون براش عادی میشه وقتی بفهمه رفتاراش برات مهم نیست

همین حرفا رو بهش بزن .بگو وقت ندارم .مگه راننده شخصی ام یا حقوق بگیرتم

اخه عزیزم نمیشه ؛ تا الان احترامشو داشتم اونم احتراممو داره 

نمیخوام رومون باز بشه 

زن بدی نیست

خسته از جماعت زنده کش مرده پرست 

وای خدا این مشخصاتی که دادی مادر منه 😂

با این تفاوت که مادرم از داماد انتظار داره  

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
والا یه مدت ماشن بزار خونه بابات بگو  خرابه البته خدا نکرده ،،تا از سرش بیفته

به اینم فکر کردم ولی متاسفانه الان ماشین اون یکی خواهرم اونجاس به دلیل اینکه اون صفره تازه براشون درومده 

نمیتونن بزنن بیرون 

اخه عزیزم نمیشه ؛ تا الان احترامشو داشتم اونم احتراممو داره  نمیخوام رومون باز بشه  زن ب ...

خب همون وقت ندارم و سرم شلوغه بهونه کن .و ی مدت قهر بود بزار قهر بمونه .خیلی حرف دیگران برات مهم نباشه .چون آسایش خودت از دست میدی مثل الان

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
بگو خرابه  خودت با يه جاهاييش ور برو كه اگه شوهرتم سر دراورد ببينه نميشه  يه مدت بهش كول ...

اره یه مدت با این حرفا گولش میزدم 

حتی یه بار که با شوهرم رفته بود البته 

تو جاده زدن به یه سگ 

و ماشین کلی تو خرج رفت 

البته شوهرم حسابی ازم معذرت خواهی کرد و ...

ولی یه مدت بود 

بازم انتظارش رفت بالا 

خودشم خداییش بهم خوبی میکنه منم روم نمیشه روشو زمین بزنم 

بگو مامان جوون شرمنده ک اینو میگم ولی بردنتون به اینور اونور بنزین میخوره. راننده شخصیتم نیستم پس لط ...

شاید باورت نشه اما هر بار با منه ، 

میرم بنزین بزنم ؛ پولشو میده 

البته من نمیگیرم ؛ چون اونم یه زن بی سرپرسته

ولی خب میگم مشکلی با این چیزا نداره 

تو راه برامون خوراکی هم میخره

اول بگو نظر شوهرت چیه؟

اون پنجاه پنجاه 

اوایل بیشتر  با اون بود 

اما الان  بیشتر بامنه

گفتم که یه چیزایی بلدم ؛ 😁کشوندمش سمت خودم