whiteglass مدیر استارتر عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 193 عنوان آیا شوخی کردن زیاد ادمرا سبک میکنه 267 بازدید | 28 پست از طرفی اگر توجمعی باشم که خیلی جدی هستند بعد از مدتی خستگی ایجاد میشه شوخی در چه حد باشه 1404/08/10 | 18:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
y_o عضویت: 1404/04/31 تعداد پست: 1065 اره نازنین خانوم هستم🧚🏻♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که میگذرن :) مهربونتر نظر بده، از پشت گوشیام آدم دلش میشکنه🥲🥀
قورباقه_خوشگل عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 4149 نه مثل من دلقک نه خشک درحد کم ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🩷🎠درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻♀|بسکتبال🤾🏻♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐]|شمارهدوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻🌾|🫧🌜big goals|
maman3gol عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 47670 هم زیاد هم بد موقع خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 19331 اره شک نکن من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
adiiiiiii عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 8532 قطعا میکنهدر حدی که دلقک جمع نباشه ادم..بی احترامی و لودگی نباشه تو شوخی هاشگاهی یه تیکه خنده دار و اینا خوبه بنظرم
y_o عضویت: 1404/04/31 تعداد پست: 1065 همیشه اقایون متین ، جذابیت بیشتری دارن نازنین خانوم هستم🧚🏻♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که میگذرن :) مهربونتر نظر بده، از پشت گوشیام آدم دلش میشکنه🥲🥀
norra عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 4089 این نظر تو حرف مولا امام علی هست تو نهج البلاغه ، شوخی زیاد ادم رو سبک میکنه و ابروی ادم رو میبره، چرا شوخی باشه چرا یه بحث خوب نندازی وسط
قورباقه_خوشگل عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 4149 یاخداااااا امضات😭❤️ چی شددد😭😂❤ ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به۶ زبان🩷🎠درحال یادگیریه: سوارکاری🏇🏼|باله🩰|اسکیت🛼|ویولون🎻|گلف🏌🏻♀|بسکتبال🤾🏻♀️| اریال یوگا🎐|انمیشن سازی🐤|بازیگری⭐]|شمارهدوز🪡|طراح دیجیتال 👩🏻💻|رقاص🎀|عکاس|آشپز👩🏻🍳|برنامه نویس|عاشق روانشناسی ومطالعه🧠📚|گیاه دوست🌱👩🏻🌾|🫧🌜big goals|