2777
2789
عنوان

ذخیره آهن

60 بازدید | 4 پست

سلام.

خانم‌ها میدونید برای اینکه "ذخیره‌ی آهن" بره بالا باید چکار کنیم؟

اگر هم زود اهن رو ببره بالاتر که بهتر

هرچی تجربه دارید ممنون میشم بگید

از خوراکی تا دارو

( البته حواسمون باشه بدون تایید پزشک دارو نخوریم⚘ این رو میگم چون ممکنه یه وقت حواسمون نباشه یه دارو برامون خوب نباشه یا بدن بهش نیاز نداشته باشه و بی‌اطلاع باشیم)

الان شرایط اینکه دونه‌دونه ریپلای بزنم تشکر کنم ندارم ولی از همینجا ازتون تشکر میکنم. بعدا ریپلای پیزنم ❤

هرچی تجربه دارید بگید🌷 ان‌شاالله همیشه سلامت باشید🌷

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ذخیره  آهنم پایین بود دکتر برام قرص فرو فورت داد. گفت اگه اذیت نمیشی روزی ۲ تا بخور.  ا ...

چه جالب

خیلی ممنونم ازتون لطف کردید❤⚘🌻

ببخشید دیر ریپلای زدم❤🌷 ان‌شاالله همیشه سلامت باشید🌻❤⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
بنه سرشار ازآهن هست، بیشتر عطاری ها میفروشن، آجیل ها مثل بسته هم خوبه  اسفناج  گوشت قرم ...

خیلی ممنونم ازتون🌷 اتفاقا نمیدونستم بنه چیه رفتن سرچ کردم دیدم❤

خیلی ممنونم لطف کردید🌻❤ ان‌شاالله همیشه سلامت باشید❤⚘🌷🌻