2777
2789
عنوان

مربی مهد کودک دخترم

376 بازدید | 20 پست

سلام دخترم امسال میره پیش دبستانی و یه مقدار بچه ناآرومیه و شلوغه و یه جا بند نمیشه امروز مربیش بهم پیام داده امروز خودم نیستم کمک مربی میاد سرکلاس اگه امکان دارع دخترتو نفرستش چون کمک مربی باهاش کنار نمیاد

من خیلی بهم برخورد اول اینکه بچه من دیوانه که نیست نشه کنترلش کرد دوما ما بابت کلاساش هزینه دادیم و اون حق نداره حتی یک روز از کلاس محرومش کنه سوما اگر کمک مربی نمیتونه با دختر من یا بچه دیگه ای کنار بیاد بهتره این شغلو بذاره کنار بهر حال همه جور بچه ای هست سر کلاسا باید قلقشو پیدا کنه 

حالا من از دست مربیه خیلی عصبانیم و میخوام باهاش حرف بزنمو بگم اگه سختته کلا دیگه نمیذارم بیاد سر کلاست. میخوام ببینم حق دارم ناراحت بشم یا اون حرف بدی نزده و من کشش ندم

همینارو با لحت آروم و مودبانه بگو بهش ببین چی میگه

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حق با شماست

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

بده بهت گفته حالا میبردی فرداش می‌دیدی بچت ناخن میخوره بدتر شده خوب بود عزیزم حالا یه روز عیبی نداره منم ماهی ۳ میدم والا در طول ما شاید دوهفته بره

چرا نگفتی غم داری؟                                                               من تا دلت بخواد  بغل"  داشتم.....

به نظر من کشش نده چون واقعا اونم آدمه و یه روز می‌تونه از کارش بزنه به هر دلیلی درسته پول میدی ولی قبول کن سخته 

اگه ادامه دار شد تذکر بده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺❤️

مربي كه نبايد به شما بيام بدن.

ولي ايشون در واقع به نظرم

بهتون لطف و مهرباني كردن.

وگرنه ميشد بهت نگه

فردا بچت ميرفت و شايد كمك مريي برخورد بدي ميكرد

بعد شما عارض ميشدي كه ميگقتي من بچمو نميفرستادم.

💕

اون مربی حرف بد نزده و محترمانه گفته 

تو هر مهدی چند تا مربی هست که بچه فقط با یکی از اون مربی ها خوبه و کنار میاد چون بچه هست با بقیه مربی ها لج میکنه 

حتما دخترتون با اون مربی خوب هستو همو میفهمنن

با اون کمک مربی کنار نمیاد و هم کاری نمیکنه