2777
2789
عنوان

با زن داداشی ک انقد گِله میکنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 77 پست

اگ زیاد میگه شاید واقعا مشکل داره به داداشت بگو هوا زنشو داشته باشه و نصیحتش کن یبار.. دوباره تکرار کرد دیگه محل نده و بگو ب من مربوط نیست خوشیاتون واسه خودتونه بحثاتونم واسه خودتون باشه 

کاربری دست دو نفر👧
خوبه ک با خواهر شوهرش دردودل میکنه خواهرشوهرای من ک اصلا رو نمیدن آدم بخواد دردودل کنه،بنظرم زنگ بزن ...

خوب اگه کسی نمیخواد مدام آه و ناله ی کسی رو بشنوه گناهه?

با درودل کردن زیاد با کسی که دوست نداره در واقع داری عذابش میدی.

اگه دنبال درودل هستی بشین با همسرت یا دوستت یا...هر کسی تمایل به شنیدن درودلات داره صحبت کن.

اگه باهمسرت مشکل داری،بشین به خود همسرت صحبت کن .چرا باید خواهرشوهر رو بیارین وسط مشکلاتتون?

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از چی ناراضیه؟؟

با زنداداش دومیم از اول خیلی خوب بودن انقد ک مثه دوتا خواهر بودن  باهم هردوتا شون دختر دارن و دختراشون هم سن همن واسه بچه ی دوم ک باردار شدن بازم بچه هاشون دختر شدن   زنداداش دومی موقعه ی  زایمان بچش مرد  دختر بزرگه زن داداش اولی میاد ابجیشو کنارش میزاره و فیلم میگیره که خدا منو دوست داشت بهم آبجی داد و چون شمارو دوست نداشت بچتون مرد

یه روز خوب میاد❤️

چی میگه

چند سالشه

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈

چقدر بدم میاد از این ادمای داعم الناله

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

۱۰۰درصد تقصیر خودته 

من بعد۱۳ سال سر یه قضیه که خودش شاهد بود مقصر ۱۰۰درصد برادرش بود پیامم داد مثلا دلجویی کنه من گفتم اره فلان و بیسار یهو گفت خوب بسه دیگه داداشمه قرار نیست هرچی دلت خواست بگی🥴🥴

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

هرکی تو زندگیش یسری مشکلات داره والا حوصله داری میشینی پای حرفاش 

من پای حرف هیچکس نمیشینم زود سروته حرفو میزنمو جمعوجور میکنم تموم بشه بره 

خواهر منم همینه مخ ادمو میخوره 

خداروشکر زنداداشم چیزی نمیگه 

با زنداداش دومیم از اول خیلی خوب بودن انقد ک مثه دوتا خواهر بودن  باهم هردوتا شون دختر دارن و د ...

ای وای چه اشتباهی !!!!

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
با زنداداش دومیم از اول خیلی خوب بودن انقد ک مثه دوتا خواهر بودن  باهم هردوتا شون دختر دارن و د ...

عجب بچه ای چه حرف بدی زده

این فکروحرف ازکجاش اومدبی ادب

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

فیلم میگیره می‌فرسته واسه دختر داداش دیگم و چون این زنداداشم بعد فوت بچش افسردگی میگیره این فیلمو که میبینه خیلی گریه میکنه 

یه روز خوب میاد❤️

ای وااای 

پ زنداداشتون کجاست که جلوی بچه اش بگیره 

اخه این چ حرف و چ فکریه ک تو سر بچه میکنن 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋