2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

102 بازدید | 16 پست

بچها بعد از انتخاب رشته ازاد باید پیام بیاد ک انتخاب رشتع انجام شد؟

از سنجش برا پیام نور پیام اومد

ولی ازاد پیام نیومد برام

فقط کد رهگیری داد

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

یک روز اعلام میکنن باید چک کنید مثل نتایج کنکور

اولویت کدوم رشته رو زدی؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

یک روز اعلام میکنن باید چک کنید مثل نتایج کنکوراولویت کدوم رشته رو زدی؟

ن منظورم اینه ک مثل سنجش پیام نمیاد ک انتخاب رشتع ثبت شد؟

اولویت خقوق

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن منظورم اینه ک مثل سنجش پیام نمیاد ک انتخاب رشتع ثبت شد؟اولویت خقوق

نه پیام نمیاد 

برای من پارسال هیچی نیومد فقط پیامک برداشت پولش اومد فک کنم ۳۰۰ تومن بود یا ۶۰۰ تومن

حقوق خوبه موفق باشی

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

نه پیام نمیاد برای من پارسال هیچی نیومد فقط پیامک برداشت پولش اومد فک کنم ۳۰۰ تومن بود یا ۶۰۰ تومنحق ...

مرسی خوشگلم برام دعاکن قبول شم معدلم کمه

مرسی خوشگلم برام دعاکن قبول شم معدلم کمه

کدوم شهری؟

تهران نباشی ۱۰۰۰ درصد پذیرفته میشی

تهران هم شعبه های مختلفی داره که یکیشو حتما میاری

شهریه هم چقدر گرون شده 

میگن ورودی های جدیدا حداقل ۱۴ تومن میشه ثابت و متغیر🤦‍♀️

کدوم شهری؟تهران نباشی ۱۰۰۰ درصد پذیرفته میشیتهران هم شعبه های مختلفی داره که یکیشو حتما میاریشهریه ه ...

کرمانم

شهرستان اطرافمم زدن

کتبی۱۱ کل ۱۶

وای چقد زیاد شده😭

کرمانمشهرستان اطرافمم زدنکتبی۱۱ کل ۱۶وای چقد زیاد شده😭

اووو من پارسال کل شدم ۱۴ مثل آب خوردن پذیرش شدم

۱۰۰ پذیرش میشی شک نکن

آره متاسفانه خیلی زیاد شده

اووو من پارسال کل شدم ۱۴ مثل آب خوردن پذیرش شدم۱۰۰ پذیرش میشی شک نکنآره متاسفانه خیلی زیاد شده

ووای خداکنه

کتبی شدی ۱۴؟

حقوق روان شهریه ها چطوره؟

ووای خداکنهکتبی شدی ۱۴؟حقوق روان شهریه ها چطوره؟

کتبی که افتضاح چون هیچی نخونده بودم فقط پاس کردم😅

ببین رشته های : حقوق ، روانشناسی ، مدیریت ، حسابداری، مترجمی زبان شهریه هاشون مثل همه 

ولی رشته های مشاوره ، ادبیات ، تاریخ کمتره در حد یکی دو میلیون

رشته های تربیت بدنی ، معماری ، کامپیوتر از همشون بیشتره

کتبی که افتضاح چون هیچی نخونده بودم فقط پاس کردم😅ببین رشته های : حقوق ، روانشناسی ، مدیریت ، حسابدا ...

من ترسیدم قبول نشم هم از انسانی انتخاب کروم هم ریاضی

جواب هرکدوم جداگانه میاد؟

من اول حقوق زدم بعد روان بفد مدیریت

تو ریاضی ها مهندسی کامپیوتر و عمران زدم

من از ترس قلول نشدن تو پبام نورم انتخاب رشته کروم🤣

من ترسیدم قبول نشم هم از انسانی انتخاب کروم هم ریاضیجواب هرکدوم جداگانه میاد؟من اول حقوق زدم بعد روا ...

هردو قبول میشی هم آزاد هم پیام

و اینم بگم اولویت رو درنظر میگیرن

شما اولویت چندم قبول شدی؟ببخشید میترسم من استرسی ام

اولویت اولم بابام زده بود مدیریت بازرگانی همونو قبول شدم 

نه راحت باش درکت میکنم منم این تایمو گذروندم

راجب همه چیز بپرس محیط دانشگاه و اساتید و..

اولویت اولم بابام زده بود مدیریت بازرگانی همونو قبول شدم نه راحت باش درکت میکنم منم این تایمو گذروند ...

ددعا کن منم اولویت اولم قبول شم😭

مرسی بابت راهنماییت عزیزدلم کلی دلگرم شدم

انشالله ک همیشه موفق باشی