2777
2789
عنوان

با زن داداشی ک انقد گِله میکنه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 77 پست

بگو خب من چیکار کنم عزیزم؟ میخوای همین پیامایی که دادی رو برای فلانی بفرستم که بفهمه ناراحتی؟ یا فردا هردوتون رو دعوت کنم که رو در رو بهش بگی؟

یا هر پیشنهاد دیگه که خودت میدونی میترسوندش بده. کوتاهم نیا... بگو واقعا ناراحتم که اینقدر ناراحتی. حتما باید یه کاری برات بکنم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
فیلم میگیره می‌فرسته واسه دختر داداش دیگم و چون این زنداداشم بعد فوت بچش افسردگی میگیره این فیلمو که ...

خب حق داشته

مامانش کجا بود موقع فیلمبرداری و فرستادن فیلم!!!؟

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگه کسی نمیخواد مدام آه و ناله ی کسی رو بشنوه گناهه? با درودل کردن زیاد با کسی که دوست نداره در ...

اووووووه چخبرته،مگه من گفتم مشکل دارم و حتما باید با خواهر شوهرم دردو دل کنم؟خدارو شکر خدارو هزار بار شکر هیچ مشکلی نداریم ک بخوام با خواهر شوهرم دردودل کنم،ولی از اون خواهرشوهرایی ک کلا رو نمیدن ب عروس متنفرم منظورم این بود،بعدشم من مگه تو تاپیک شما نظر دادم ک آنقدر بی ادبانه جواب منو میدید،اصلا خوشم نمیاد با امثال شما ک آنقدر تندو انرژی منفی هستید هم کلام شم،واقعا حال و انرژیمو خراب کردید،جواب منو ندید حالم بدتر میشه از انرژیتون

بچه ها من نفمیدم این زن داداشی که دخترش فیلم گرفته همونیه که پیش استارتر گله می کنه؟ یا اونی که بچه ش فوت کرده گله می کنه؟

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈

طبق معمول جنگ دو تا جاریه خواهرشوهرو انداختن وسط

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

زن داداش منم خیلی ناشکری میکنه. همش داره غر میزنه به اونچیزی که دارن راضی نیست حالا انگار خودش تو قصر زندگی می‌کرده داره این بهونه ها رو میگیره

خونه داداشم 250متر سه خوابه ویلاییه میگه کوچیکه با دوتا بچه انگار تو لونه موشیم نفسم میگیره اینجا. کار داداشم دولتیه موقعیت شغلی خوبی داره همش میگه استعفا بده بیا بیرون برو دنبال یه کار دیگه و هزارتا بهونه بنی اسرائیلی دیگه

عضویت 98،،، سه بار تعلیق م کرد بی تربیت.... نی نی یار رو میگم

دلم تیکه تیکه شد برای زنداداشت که بچه اش از دست داده 

ولی که فقط خدا میدونه چقدر سختهههههب اون زنداداشتون تذکر بدید 

بگید بچه اشو ادب کنه 

بگید از اه بنده خدا بترسه 

همون خدایی که قدرت مطلق هست و بچه جاری گرفت میتونه بچه شونو بگیره 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

معذرت میخوام وقتی زندگی ظاهرا اوکی هست اما خانمها باز ناراضی هستند مشکل اصلی از اتاق خوابه 

بهتره کمتر جوابش و بدی 

من هم یه بار از شوهرم ناراحت بودم به خواهرشوهرم گفتم این اخلاقش اصلا عوض بشو نیست و یه کم غر زدم خواهرشوهرمم گفت دیگه اندی ساله با خودته پیش ما نیست که 😂😂😂اقا من چقدر بعدش شرمنده شدم زنگ زدم معذرت خواستم دیدم راست میگه بنده خدا 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
فیلم میگیره می‌فرسته واسه دختر داداش دیگم و چون این زنداداشم بعد فوت بچش افسردگی میگیره این فیلمو که ...

این داداش دومیم یکمی بی اعصاب تره وقتی میاد خونه که میبینه دخترش و خانومش دارن گریه میکنن عصبانی میشه بلند میشه میره در خونه داداشم ب دختر داداشم میگه دوباره هر بحثی داشتین حق نداری با بچه مرده شوخی کنی ولی خب همین حرفارو با صدای بلند میگه

یه روز خوب میاد❤️
این داداش دومیم یکمی بی اعصاب تره وقتی میاد خونه که میبینه دخترش و خانومش دارن گریه میکنن عصبانی میش ...

دیگه خلاصه از همون زمان که الان نزدیک چهار پنج سال داره میگذره این زنداداش بزرگه داره این موضوع کش میده بخدا دیونه شدم 

یه روز خوب میاد❤️
این داداش دومیم یکمی بی اعصاب تره وقتی میاد خونه که میبینه دخترش و خانومش دارن گریه میکنن عصبانی میش ...

دم داداشت گرم 

مادره کجاست مه بچه اش این غلطارو میکنه!؟

ینی نفهمید اون داره فیلم میگیره!؟

شاید یه فیلم بد میگرفت و واسه یکی دیگه میفرستاد ینی مادر خبردار نمیشه!!!!؟

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا