2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87551 بازدید | 396 پست

من هر روز باید دوش بگیرم اوایل شوهرم من و مسخره میکرد الان خودش هر روز دوش میگیره میگه چقدر خوبه من هیچ وقت شلوار راحتی تو خونه پام نمیکنم از این گل گلی ها همیشه یا شلوارک جین و دامن جین یا شلوار قشنگ و این چیزا پام میکنم شب موقع خواب عوض میکنم راحتی تنم میکنم هر روزم باید لباسام و عوض کنم و بشورم لباسای شوهرمم هر روز میشورم ملافه و این چیزا هم هفته ای یکبار حتما شسته میشه محاله چیزا رو نشسته بزارم تو یخچال یا کابینت قبل کرونا هم این مدلی بودم همه چیز و میشستم چون اعتقاد دارم انبار ها پر موش هست یا مغازه دار دستش و به هزار جا زده و آلوده است میوه و سبزی رو از وقتی یادمه با سرکه خیس میکردم و میشستم آب خالی رو قبول ندارم اصلا خونم و حتما هفته ای دو بار بخار شو میزنم سرویس هل روز شسته میشه کابینت و یخچال و کمد همیشه مرتبه همون لحظه همه چیز و مرتب میزارم کابینت و هر روز با دستمال تمیز میکنم لکه و چربی اصلا نداره هود و گاز هر روز تمیز میشه بعد غذا ظرف نشسته اصلا ندارم البته من تو ظرفشویی میزارم قابلمه و بعضی چیزا رو با دست میشورم سینک هر روز شسته میشه اگه مرغ و گوشت یا میوه هر چی بشورم بعدش سینک و میشورم حسابی و با آب جوش صدعفونی میکنم دستگیره در دستشویی و یخچال با الکل هر روز تمیز میشه جارو هم هر روز میکنم گردگیری قبلا هر روز الان هفته ای دو سه بار بچه کوچیک دارم و هر دو هفته هم کل لوازم چوبی رو روغن بچه میزنم که حسابی برق بزنه ولی ظاهرا  خونم شلخته دیده میشه اسباب بازی های دخترم و میارم هر روز واسش تا شب جمع نمیکنم چون بازی میکنه پرت میکنه همه جا شب موقع خواب جمع میکنم دوست ندارم به دخترم سخت بگیرم باید بهم بریزه کثیف کنه و بچگی کنه تا شکوفا بشه

شوهرم هیچ چیزی رو سر جاش نمیزاره از وقتی میاد شاید فقط ده تا لیوان تو آشپزخونه بزاره فقط که آب خورده و گذاشته یا لوازمش و بزاره رو اپن یا چیزی برداره بندازه اونجا شبا قبل خواب همه رو جمع میکنم میزارم ظرفشویی و وسایل و سر جاش میزارم قبلا همون لحظه بود الان بیشتر درخدمت دخترم هستم ظاهر خونه سریع مرتب میشه مهم نظافت اصلی هست که همیشه داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اى جونم به قول شوهرم دختر داشتن يه چيز ديگس 🥰🥰 ممنونم عزيز جان بابا راهنماييت و وقتى كه برام گذاشت ...

فدات عزیزم خدا خانوادتو جوجه کوچولوتو حفظ کنه و همیشه شاد و سلامت باشین..ببخشید دیشب گوشیم یهو خاموش شد دیگ روشن نشد

🌙
به کاربرا و کامنتهاشون دقت میکردم توی یکی از صفحه ها گفته بودی باز شک داشتم ، چه رشته ای م ...

اره عزیزم چه دقتیی داری...تجربیم برام دعا کن ..ببخشید دیشب کلا گوشیم یهو خاموش شد دیگه روشن نشد

🌙

عمو کوچیکم 😶وسواس داره لباساش از کمد زنش جداس یه میز آرایشم خودش داره روش پر از ادکلن و عصر مام بادی اسپلش نرم کننده ماشینی ک سبیبل میزنه اوووف همه چی اونواع برس و شونه سشوار

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

نذر حضرت ابوالفضل کن ایشون رو واسطه قرار بده تا خدا پسرت رو شفا بده

چشم عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫