2777
2789
عنوان

تمیزترین و باسلیقه ترین کسی ک تو زندگیتون دیدید کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 87523 بازدید | 396 پست
شوهرم هیچ چیزی رو سر جاش نمیزاره از وقتی میاد شاید فقط ده تا لیوان تو آشپزخونه بزاره فقط که آب خورده ...

مثل شوهر من.هرچیزی بخوره هموتجا ول میکنه یا لباساش رو مبله براش جالباسی جدا گرفتم تا نگم بزار سرجاش انمام نمیده.وقتایی ک میگم گاهی اعصابش خورد میشه ولی خو متاسفانه ریشه در تربیت داره‌.مادرشو خواهراشم شلخته هستن.و پدرش ک وحشتناااااک... برادرش فقط ظاهرو عطر و لباسه ی سرو گردن از بقیه بالاتره... منم مامانم اونقدر مرتب نیست ک بگم من ب مامانم رفتم .میگم آدم عقل داره باید تغییر کنه... من هرجا رفتم دیدم تمیزه یاد گرفتم دیدم کثیفه هواسم جمع میکنم... الانم خونم مرتبه جارو گرد گیری نجس پاکی رعایت سرویس بهداشتی حمام ضد عفونی میکنم دستمال کشی مرتب آشپزخونه گاز هود یخچال و... فقط دیگع اسباب بازی های دخترم ریخته شدس... تو خونه مامانمم خواهرم تمیز کار میکنه جارو گردگیری ضدعفونی سرویس بهداشتی و ... داداشمم خودش اتو کاری لباساشو انجام میده ... درواقع ما ب مادرمون ایراد میگیریم..پدرمم تمیزه...

فدات عزیزم خدا خانوادتو جوجه کوچولوتو حفظ کنه و همیشه شاد و سلامت باشین..ببخشید دیشب گوشیم یهو خاموش ...

ممنون مهربونم تو هم هميشه شاد وپيروز باشى و به خواسته دلت برسى وممنون از دعاهاى قشنگت 🥰🥰

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم تو تزئینات باسلیقس ولی از حسودی دوست ندارم بگم😂ولی خدایی تمیز نیست معمولی رو به پایین فقط باسلیقس

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

به گفته اطرافیان و فامیل همسرم من تمیزو باسلیقم🙂

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍

لایک 

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

دوستای خوشگل میاین تاپیک آخرم درباره لیزر هست ج بدین؟ پیشاپیش سپاس

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

مادرشوهرم خیلی مرتبه تمیزه همیشه خونش تمیزه اجاق گازهمیشه برق میزنه کابینت هامرتب وباسلیقه چیده طوالت همیشه تمیزه .من خیلی چیزاازش یادگرفتم.البته مامانم هم تمیزه ولی اون بیشتر😂

تقریبا همه زنای فامیلم تمیز و باسلیقه هستن .مادرم خاله ها عمه ها زنعمو ها زن دایی ها .دختراشون همه تمیزن .خونه هاشون برق میزنه وخوش سلیقه هستن .خودم هم تمیز هستم وخوش سلیقه .

خدایااا کمکم کن .خییبلی تنهاااام  

مادرشوهرم و بعضیارو دیدم که خیلی وسواسی و تمیز هستن ولی متاسفانه هرکی رو اینطوری دیدم بعد از یه سنی کمر و زانو براش نمونده... ولی خب خودمم لذت میبرم از خونه زندگیشون اما خودم متوسط تمیزم زیاد خودمو درگیر کارخونه نمیکنم کمکی هم دارم دوس ندارم بدنم ذره ای تو فشار بیفته و آسیب ببینه