اول بگم که من و دختره خواهرشوهرم تویه ساختمونیم بعد اون ۴۰سالشه ومنم ۲۳سالمه چن روز پیش سر صبحی داشتم خونه روتمیزمیکردم که دیدم خواهرشوهرم و دخترش دارن میان خونه اینا... شنیدم گفتن توبیداری ایناهنوز خوابن خاک توسرشون منظورشون من بودم بعد دخترش گف اره الان جاهاشم روزمینه ...منم خیلی ناراحت شدم عصرش رفتم به خواهرشوهرم گفتم حرفاتون روشنیدم خیلی ناراحت شدم بعدایناهم اززریرش دراومدن که مانگفتیم بنظرتون کاربدی کردم بهشون گفتم؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه عزیزم کار خوبی کردی کاش همون لحظه در رو باز میکردی به یه بهونه ای که ببینن بیداری ،چون نزدیکتن خیلی مراقب هونه داریت باش که نتونن ازش حرف در بیارن و آرزوش به دلشون بمونه ، منم کنار مادرشوهر و برادرشوهرم هستم آرزو به دلشون مونده بیان و خونه م بهم ریخته باشه 😅
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊