2777
2789
عنوان

دخترابیاین بگین کارم بدبود یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 46 پست

من تجربه بودن با خانواده شوهر تو یه ساختمان رو دارم و 

آره کار بدی کردی

دیوار حاشا بلنده ،چرا فکر کردی یه مادر و دختر پای حرفشون وایمیستن و میگن وایی ببخشید حلال کن

حالا روتون به هم باز هم شده و منتظر بدتر از اینا باش

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم این بود ک خودت میدونستی اونا بودن اونا خودشون میدونستن چی گفتن و لازم نبود دوباره بهشون بگی حالا ...

خواستم بفهمن که شنیدم چون فکرمیکردن من خوابم ونمیشنوم

توی زندگی خیلی وقتها خودت را به نشنیدن وندیدن بزن خودت آرامش داری 

الان اونها راحت دارن زندگیشون میکنن تو دغدغه  ذهنی پیدا کردی 

ولشون کن دهن مردم همیشه گشاد وبازه برا حرف مفت

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
باید با طعنه میگفتی که تو امپاس بیفتن زجر بکشن ک نفهمن شنیدی یا نه😂

آره مثلا باید میگفت من شنیدم که یه چیزایی راجع بهم میگفتید ولی درست و واضح نشنیدم چی! چی میگفتید؟

اینجوری دیگه از این به بعد دهنشون بسته میشه و هم اینکه اسی یه جوری نمی‌گفت انگار فحششون رو شنیده 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

خواستم بفهمن که شنیدم چون فکرمیکردن من خوابم ونمیشنوم

خب غیر مستقیم بهشون میگفتی ک فقط بفهمن تو میدونی مثلا بگی آره هروقت شما از پشت در رد میشین صداتون واضح میاد من میفهمم  دیگه خودشون تا تهشو میخوندن با این کارت فقط روتون بهم باز شد

توی زندگی خیلی وقتها خودت را به نشنیدن وندیدن بزن خودت آرامش داری  الان اونها راحت دارن زندگیش ...

اره واقعا یه جوری مغزم درگیره باخودم میگم کاش نمیگفتم نمیدونم چحوری شد کنترل ازدستم دررفت