2777
2789
عنوان

روضه خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2107 بازدید | 130 پست

انشالله عزیزم التماس دعا...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای که منم خیلی دوست دارم. ما مستاجریم و خونمون کوچیکه . با وحود این که همسایه هامون جشن و تولد و .. ...

بگیر عزیزدلم اگه تعدادتون کم باسه صدا بلند نمیشه زیاد 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

انشالله که بتونی. روضه خونگی یه حال و هوای دیگه ای داره. وقتی روضه تموم میشه صاحب خونه دلش تنگ میشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
التماس تفکر.....

در نظر بازی ما،بی خبران حیرانند

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
عزیزم اگر امکانشو نداری توطبقه ای ک خودتون زندگی میکنی بگیر خیلی میچسبه اتفاقا منم دیروز خونم روصضه ...

عزیزم خوش به سعادتت اره دوست دارم خونه خودم بگیرم اینجا پله میخوره میگم اذیت میشن خانومای سن بالا این روضه گرفتن لیاقت میخاد بخدا😭😭

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
ب جای التماس به اینو اون یکم مطالعه کن بیشتر به دردت میخوره‌

مطالعه در چه زمینه ای؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
خیلی خوبه اینقدر به دلم افتاده 

خوش ب سعادتت عزیزم که همچین کار خیر و بزرگی به دلت افتاده 

خدا ان شاالله بهت عمر بابرکت و باعزت بده بتونی سالها از خونه ت تو همین راه استفاده کنی ❤️ 

همسایه ما چندین ساله تو خونه ش روضه میگیره خیلی دلم شبیهش باشم🥺

کاش میشد که تو با معجزه ای برگردی💔۱:۲۰ ...#حاج_قاسم

دعا میکنم،

حالا هروقت نصیبت شددقت کن لیوان هات بی دسته نباشن،دست آدم میسوزه.قدیمی بودن موردی ندارن ولی تمیز باشه،خیلی هم خوبه.انشالله نصیب همه دوستداران اهل بیت بشه

آیا به زندگی دنیا به جای آخرت راضیشده اید؟سوره توبه آیه ۳۸

بچه خیلی مهربونید کاش میتونستم بگیرم خودتونم مهمونم بشید♥️

این تاپیک ذخیره کنید انشالله بتونم بگیرم هکساشو اینجا بزارم خدایا 🥺🥺