2777
2789
عنوان

روضه خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2107 بازدید | 130 پست
مطالعه در چه زمینه ای؟

در خیلی از زمینه ها. اولیش این که یاد بگیره چیزی طبق عقیده و میلش نیست احترام بزاره و واردش نشه... همون عمل به شعاری که میدن مدام؛ اخترام به عقاید همو.. 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

[QUOTE=266185336]عزیزم خوش به سعادتت اره دوست دارم خونه خودم بگیرم اینجا پله میخوره میگم اذیت میشن خانومای سن بالا ای ...[/QUOTانشالله ک ب ارزوت میرسی من دلم رکشنه..بحق خانوم فاطمه زهرا خونتون حسینیه بشه ...سردرشم ی کاشی سفارش بده ک نوشته باشه بیت الزهرا....یااین خانه منتظر امدن مهدی است...یا این خانه عزادار حسین است....ایشالا بشه برات و برام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=266185336]عزیزم خوش به سعادتت اره دوست دارم خونه خودم بگیرم اینجا پله میخوره میگم اذیت میشن خ ...

😭😭😭😭😭اشک ریختم با پستت الهی که بشه 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
اون موقع منم لایک کن بیام ببینم...کدوم شهری؟

مشهدم عزیزم انشالله امام رضا اجازشو بهم بدن چون واقعا لیاقت میخاد 

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

عزیزم اگر حس خوبی میگیری حتما اینکارو بکن 😍

فقط حواست باشه مزاحم همسایه ها نشی قشنگم 

من خودم اهل این چیزا نیستم ولی حتما انجامش بده چون خیلی حس کردم از ته قلبت میخوای❤️😍 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)