2777
2789

خیلی به جزئیات توجه میکنم دست خودم نبست از بچگی این مدلی بودم بیش از حد دقیق و ریزبین بودن از نظر روانی  خسته‌کننده‌ست. چون تو جزئیاتی رو می‌بینی و می‌فهمی که دیگران حتی متوجه‌ش نمی‌شن و این حساسیت بالا مدام در تو اضطراب و اندوه ایجاد می‌ کنه

روزا دلم میخواد گریه کنم بی دلیل از ته دل زار بزنم

با کوچکترین تلنگری اشکام میاد پایین

با داد حرف میزنم یکی ازم یه سوال میپرسه حوصله ندارم جوابشو بدم 

دلم میخواد فقط ی جا بشینم دور از همه یه چند روزی مغزمو استراحت بدم

اعصاب هیچ کسی رو ندارم

من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم خیلی پدر مادرم بهم فشار وارد کردن من توپ فوتبال خانواده بودم هر دفعه دست یکی پاسکاری میشدم بقران قسم از رندگی پدر مادرم کنار هم روز خوش ندیدم 

الانم طلاق گرفتن خب لامصبا بی وجودا چرا وقتی کوچیک بودم جدا نشدید چرا این همه سال دعوا کردید کتک کاری آبروریزی کردید آخرش طلاق گرفتید

بابام روانیم کردید خدا ازتون نگذره

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

چقدر منی🥺بااین تفاوت ک شوهرکردم خلاص شم بدتر شد

راه برگشتی ندارم

حس میکنم بیمارم

هررزو فکروخیال سردرد 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

هعی خواهر چی بگیم که ما هم دست کمی از تو نداریم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دختر منم همینه ز جزییات اهمیت میده ی چیز های اهمیت میده ک ازش چش نمیاد.دختر من هفت سال و نیمه.مثلا ماه رو میبینه میگه چرا لاغره کجا میره چرا هرروز ی جا میره..یا من از ماه لاغر میترسم.یا چزا اون صدا نیده چرا شکلش اینطوری می کنه واقعا عذاب اوره هم برای ما هم اذیت کننده برای خودش

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خانواده ی بدم شوهر ظالمم اختلاف با مادر شوهرم بی کسی بی پولی اصلا انقذ مشکلات دارم نمیتونم چجوری بگم

خدا از دل همه آگاهه

ایشالا مشکل همه حل بشه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

میدونی یکی از چیزایی که یه نویسنده رو قوی میکنه و باعث میشه متن خوب بنویسه توجه زیاد به جزئیات هست. دیدن چیزهایی که بقیه نمیبینن و بهش توجه ندارن. از این موهبتی که خدا بهت داده میتونی بهترین استفاده رو ببری! ولی بدون همه‌ی آدما تو زندگی سختی کشیدن و مشکلات دارن و سختیای هر کس متناسب با شرایطشه. اینکه ذهنتو کنترل کنی تا بیش از حد به مشکلاتت فکر نکنی یکی از راهکارهایی هست که حالتو خوب میکنه. گاهی وقتا حرف زدن با یه دوست خوب خیلی کمک دهنده‌اس. اما یادت باشه این دوست خوب میتونه خدا باشه یا حتی امام زمان. چون گفتن از مشکلات پیش آدمایی که میشناسی ممکنه یه روز اهرم فشاری بشن علیهت. اینجا هم که معمولا همه میگن واااای تو چقد منی😐😕 و یه عده هم میگن امیدوارم زود خوب بشی که البته دسته دوم قابل تحملترن😜 

دقیقا دختر منم همینه ز جزییات اهمیت میده ی چیز های اهمیت میده ک ازش چش نمیاد.دختر من هفت سال و نیمه. ...

عزیزم حرف من با حرف شما فرق میکنه 

منظور من از توجه به جزئیات توجه به رفتار و حالات و حرکات آدم هاست کو چکتیرین تغییر در برخورد آدما رو زود متوجه میشم 

توسن دختر شماا کاملا طبیعیه این سوالات 

بایدم بپرسه من خودمم بچه بودم همیشه برام سوال بود وقتی روز میشه خورشید از کجا میاد و عصرا چجوری میره خونش

دخترت داره کم کم جهان اطرافشو میشناسه و براش سواله که ایا کائنات طبیعت هم مثل آدما عوض میشن 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
هیچ کدوم از چیزهایی که کاربران گفتند بدتر از من نیست که با دردهای جسمی رنگ و وارنگ درگیرم

ام ار ای

چی شد الان جواب میدن یا بعدا

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉