2777
2789

منم مشکل شما را دارم نزدیک شش سالشه ۱۷/۵کیلو

قدش ۱۱۰

من و پدرش قد بلندیم 

من استخوانبندیم هم درشته

پدرش وزنش مناسب و قدش بلنده

این بچه از بس پیش دبستانی مریض شد اب شد

کم غذا و پر تحرک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من 5 سال یک ماهشه دقیقا اندازه دختر شماس خیلییییی لاغره از بس شیطونی میکنه و راه میره 

بخدا دیگه نمیدونم چکار کنم. هر کی هم میبینه میگه چقدر لاغره یه چیز بده بخوره. انگار من خودم دوست داشتم اینطوری باشه.

بخدا دیگه نمیدونم چکار کنم. هر کی هم میبینه میگه چقدر لاغره یه چیز بده بخوره. انگار من خودم دوست داش ...

اره بخدا منم دقیقا انقد حرص میخورم پیر شدم بخدا خودم بزور بهش غذا میدم بهش میگم دراز بکش گوشی میدم دستش کارتون ببینه من دهنش میکنم چون اگه ب خودش باشه نه گوشت میخوره نه مرغ فقط برنج سفید با ماست 😭😭😭

والا ما خودمون خوبیم . البته شوهرم ژن لاغری داره ولی نه تا این حد

خب پس با توجه به ژنش ممکنه بعد از بلوغ درشت تر بشه.

فقط شما حواستون به ویتامین ها و... بدنش باشه و غذاهای مفید رو بخوره. چیزایی که دوست داره رو بیشتر بگنجونین تو برنامه غذاییش. منم بعد از بلوغ تغییر کردم.