2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برنج ایرانی براش کته کن، کره بزار روش، خورشت و سوپ براش درس کن، اب قلم اب پای مرغ، ماهیچه اجیل عسل شیر محلی مولتی ویتامین 

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
خب برنج ایرانی براش کته کن، کره بزار روش، خورشت و سوپ براش درس کن، اب قلم اب پای مرغ، ماهیچه اجیل عس ...

باورت میشه همه این کارها و هزارتا کار دیگه کردم ولی خب اشتها نداره به زووور چندتا قاشق میخوره و میره کنار. بهدشم انقدر تحرک داره که همون چند قاشقم جذب نمیشه

باورت میشه همه این کارها و هزارتا کار دیگه کردم ولی خب اشتها نداره به زووور چندتا قاشق میخوره و میره ...

یکبار ارزش نداره ها

مصلن ی برنامه غذایی 1ماهه بنویس، ک همه اینا توش باشه، بعد 1ماه کامل ادامش بده ببین اضافه نمیکنه 

بازی فکری و اینا براش بخر تا بشینه تحرکش کم شه

بعضیام ژنتیکی اینطورین 

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
ممنون گلم میشه انگلیسیشو بنویسید؟ و چند سی سی روزانه؟

kinder

روزی ۵ سی سی

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

عزیزم‌میدونم خیلی وقته ازاین تایپیک گذشته ولی هروقت پیامم ودیدی لطف میکنی بگی قدووزن دخترتون الان چقدره؟؟

دخترمنم تحرکش زیاده وکم غذا

من نگرانیم قدشه

۵سال و۳ ماهشه الان قدش ۱۰۹

دخترشماالان قدش چقدره؟