2777
2789
عنوان

از رفتاری که با جاریم داشتم راضی ام!

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 84 پست
عزیزم اتفاقا جاریم پنج ماه اول بارداری خیلی حالش بد بود و من اون موقع هم هواش رو داشتم. نم یگم فرشته ...

شما لطف بزرگی در حقش کردید 

من نه شما رو میشناسم نه ایشون 

با توجه به پست اولتون جواب دادم 

و جالبه شما تعارفی که کردید به ایشون رو خیلی خوب و قشنگ جلوه دادید و الان کارمهمتر که کمک کردن بوده رو میگید 

ی خورده این دوتا پست با هم نمیخونه 

بهر حال موفق باشید 

من لحظاتی را گذروندم که دوست داشتم یکی فقط بهم از نظر روحی حمایت بده ... مثلا اون تایمی که در حال ا ...

عزیز دلم چقدر حرفت درسته. همین حمایت حتی اگه در قالب یه جمله باشه یا یه تماس تلفنی خیلی باارزشه. 

منم دم عروسی همین حس رو داشتم دلم میخواست یکی بهم بگه من کنارتم . جشن تو برای من مهمه ...

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خاصی نکردین اصلا مقایسه ی خوبی نیست کمک تو کارای عروسی میشه دخالت نه کمک که جاریتون اونقدر فهم و ...

عزیزم بحث دخالت نیست.

بحث اینه که ما به اون آدم بگیم وضعیتت و شرایطت برام مهمه و من ازت حمایت میکنم. حتی در حد یه تماس تلفنی. 

من فکر نمیکنم اینکه تماس بگیری و بگی چه کاری هست که من بتونم کمکت کنم مصداق دخالت باشه. من اون لحظات واقعا دلم میخواست کسی باشه بهم کمک کنه. یا اینکه کسی حتی در حد یه تماس حمایتم کنه. خیلی تنها بودم. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

من لحظاتی را گذروندم که دوست داشتم یکی فقط بهم از نظر روحی حمایت بده ... مثلا اون تایمی که در حال ا ...

همه قرار نیست مثل هم فکر کنن اما منطقی اینه که قدردان کمک و همفکری و احترام باشن و خدا شکر همسر شما این نمونه بود 

شما حتما منظور منو متوجه شدید اینجا هر کس از جاری تاپیک بزنه خوبه و جاریش بد درصورتیکه که هر دو طرف جاری هم هستن 

برام بعد چند سال خوندن و عضو شدن تو این سایت هنوز این حرفها و تفکرات عجیبه خودم دوتا جاری دارم تا به حال به این موضوعات نه فکر کردم نه مشکلی پیش اومده 

خیلی خوب کاری کردی  واقعا آفرین بهت  به کامنت های منفی هم توجه نکن  جاری هم والله ...

درسته! خوبی گم نمیشه!

یه روزی یه جایی یه جوری که فکرشم نمیکنی تاتی تاتی کنان از یه گوشه ای سردرمیاره و میاد سمتت!

راستش من فکر نمیکنم جاری شما کار بدی کرده باشه. کمک کردن و پیشنهاد کمک دادن وظیفه کسی نیست که اگه ا ...

عزیزم جاری هم اتفاقا بسیار خانم خوش مشرب و اجتماعی و برون گرایی هستن. مشکل ایشون این بود که خانواده همسرم به ازدواج ایشون و همسرشون راضی نبودن ولی برای ازدواج ما ذوق و شوق داشتن. یعنی یه مساله ای دل ایشون رو نسبت به من سرد کرده بود که هیچ ارتباطی به من نداشت.

وظیفه ای هم نداشتن، کار منم بزرگ نبوده. ولی از نوع برخورد خودم راضی بودم. کار خوب میتونه خیلی کوچیک باشه و حتی از نظر بقیه بی اهمیت ولی خود آدم رو مدت ها سر کیف نگه داره. قرار نیست کار خوب همیشه یه کار بزرگ و شاق باشه!

خانواده من یه مادر هشتاد ساله است و خواهرم که زمان عروسی ما یه بچه اش کنکوری بود و اون یکی جراحی داشت. 

امیدوارم سوتفاهم نشده باشه، من نگفتم کارم بزرگه، گفتم از کار خودم راضی ام. 

کارشماخوب بوده. ولی هرکسی یه مدله خودمن دلیلی نداره بخوام برای اینکه توچشم شوهرعزیزتربشم بخوام غرورو عزت خودمو نادیده بگیرم اول خودمم بعدبقیه.،هرطوررفتارکردن باهام هون مدل رفتارمیکنم. شوهرم من همین مدل قبول کرده دلیل دیگه برای توچشم بودن ندارم

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

کارشماخوب بوده. ولی هرکسی یه مدله خودمن دلیلی نداره بخوام برای اینکه توچشم شوهرعزیزتربشم بخوام غرورو ...

هدف من از انجام این کار این نبود که تو چشم شوهرم عزیز بشم که ... من اول تصمیم گرفتم و این کارو انجام دادم بعدش شوهرم بهم فیدبک داد.

خب عزیزم هر کسی یه جوری فکر میکنه. من فکر نمیکنم که اینجوری کوچیک میشم یا شخصیتم زیر سوال میره. این کارها توی جو و فضایی که من زندگی میکنم اتفاقا عزت و احترام منو خیلی بیشتر کرده. 

من به اون روزای تنهایی خودم فکر کردم که چقدر دلم میخواست یکی حتی در حد یه تعارف حمایتم کنه. و دیدم من آدمی نیستم که بی تفاوت باشم. من باید حتما دیدنشون برم و بگم که تولد بچه شون برام مهمه و کاری از دستم بربیاد انجام میدم. بعدم این کار بهم حس خوبی داد. حس کردم قوی هستم و می تونم از کینه ها عبور کنم. همین! کل قضیه همینه