2777
2789
عنوان

از رفتاری که با جاریم داشتم راضی ام!

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 84 پست
منم خیلی خوش قلبم

ای جانم   

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعارف الکی که نکرده قطعا وقتی چنین حرفی تو جمع میزنه انجامشم میده😐

آره عزیزم اتفاقا یه کاری هم بهم داد که امروز قراره براش انجام بدم. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

وااای چقد قدر نشناس  ولش کنا توام مثل خودش باش به نظر من هر ادمی با رفتار خودش مشخص میکنه که چ ...

خیلی    اره دقیقا منم میشم اینه طرف مقابل  با خودم میگم الان چقدر بهم خندیده بابت کارایی که براش کردم  میگه من ادم حسابش نمیکنم اونو ببین 

خدایا شکرت
همسرت قدر شناس بوده اگر مال من باشه میگه چه کردی

عزیزم 

اینجور برخوردایی دلسردت میکنه. می فهمم

خدايي من بودم  شايد ميگفتم كمك خاستي بگو  ولي طعنه رو ميزدم ميگفتم ي وقت فك نكني منم مثل ...

عزیز دلم وای چقد به کامنتت خندیدم

اول عید دیدنی جاریمبود خونه ما نیومدخواهر شوهر گفت بود میام خونتون بلند شده رفت خونه جاری بزرگه والا درحقشم اصلا بدی نکردم من دیدم اینطوری رک شدم مثل خودش تلافی =تلافی اونقدر گدا گشنه نیسم غذای دیروز پس مانده مادرش بهم بده 

من لحظاتی را گذروندم که دوست داشتم یکی فقط بهم از نظر روحی حمایت بده ... مثلا اون تایمی که در حال ا ...

با توجه به جو سایت و خانم های نی نی سایتی اگه جاری موقع عروسی و جهاز بیاد همه میگن خواسته سرک بکشه یا فضولی کنه

اینجا جریان تاپیک ها اکثرا به سمتی میره که نفرات اول چه پستی میگذارن 

وگرنه بستگی به شخصیت طرفین داره که چه برداشتی از کمک دارن یا اینکه بدونن کجا وظیفه شونو انجام بدن 

اتفاقا کمک و همدلی تو مواقع خاص عالیه 

راستش من فکر نمیکنم جاری شما کار بدی کرده باشه.

کمک کردن و پیشنهاد کمک دادن وظیفه کسی نیست که اگه انجام نده کار بدی کرده باشه که حالا ما بخوایم کینه کنیم یا اگه در قبالش بریم پیشنهاد کمک بدیم خیلی کارمون بزرگ باشه .

شاید تایپ شخصیتی جاری‌تون اینجوریه که آدم تودار و درون گرایی هست و خیلی تمایلی نداره به معاشرت و رفت و آمد . 

شاید اون زمانی که شما درگیر کارهای عروسی و … بودین جاری شما مشکلاتی تو زندگیش داشته که درگیر اون مشکلات بوده و از نظر روحی اصلا توانایی حضور و کمک نداشته برای خودم پیش اومده که ایتقدر از نظر روحی و فکری درگیر بودم که حتی توانایی انجام دادن کارهای خودمو نداشتم چه برسه بخوام به دیگران کمک کنم .

شاید جاری شما یک مشکل جسمی داره که نمیتونه کار سنگین انجام بده من خودم یک مشکل جسمی دارم هیچ کس هم نمیدونه دلم نمیخواد هم کسی بدونه .

اینو یاد بگیریم که گاهی آدما مشکلاتی دارن که نمیخوان بگن گاهی آدما شخصیت درون گرایی دارن و تمایل به معاشرت ندارن به خواسته شون احترام بذاریم اونا آدمای بدی نیستن فقط با ما متفاوت هستن اونا کار بدی نمیکنن .

شما هم استارتر گل در درجه اول خانواده خودت و همسرت باید قبول زحمت میکردن میومدن و کمک میکردن 

در درجه دوم شما میتونستی کمکی بگیری و هم ثواب میکردی هم کارهات انجام میشد 

به نظرم ی خانم  تو دوران بارداری بیشتر نیاز به کمک داره تا موقع زایمان  اونوقت که یا همسر ...

عزیزم اتفاقا جاریم پنج ماه اول بارداری خیلی حالش بد بود و من اون موقع هم هواش رو داشتم. نم یگم فرشته ام یا خوبم. ولی هر کار تونستم براش کردم. 

خودمم شاغل بودم و وقت زیادی نداشتم ولی در حدی که غذایی که ویار کرده بپزم براش ببرم. اگه خریدی داشته که خیلی سلیقه نم یخواسته براش انجام دادم . 

از زندگی یه دوتا قانون رو فهمیدم برای آرامش خودم ۱-از کسی هیچ توقع و انتظاری نداشته باشم  ۲- ...

آفرین

این از اون حرفاست که باید قاب گرفت

"برای آرامش خودم"