2777
2789
عنوان

از رفتاری که با جاریم داشتم راضی ام!

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 84 پست
نه عزیزم اتفاقا خیلی حواسم جمع بوده از اول. با خانواده همسرم رسمی هستم تقریبا. عصا قورت داده نیستم. ...

خداروشکر چیزهای لازم رو بلدی، ولی متاسفانه خیلیا من جمله من چوب سادگیشونو میخورن

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قدر دان نیس واقعا با شوهرت موافقم  خوبی بیش از حد دور از جون شما حماقت میاره

اصلا نیس  همه کارایی که کردیم به کنار  این اخری دو روز تو باغ کمکشون کردیم بعدش ما اسباب کشی داشتیم یه زنگ نزد  یا الکی بگه کاری داری بیام کمک بخدا ادمی نیستم بگم کاری کردم باید عوضشو بده   چند روز دیگه تو خونش بنایی داره شوهرم گفت نه زنگ میزنیم نه میریم از الان میگم نگی بدو شیرینی بخر بریم  گفتم باشه  راست میگی  

خدایا شکرت
عزیزم خب خیلی سخته واقعا در مقابل کسی که بهت بدی کرده گذشت کنی  خودت رو سرزنش نکن. آدمیزاده دی ...

فقط خیلی حواست به دلت باشه که بعضیا با کاراشون سیاهش نکنن.. منم عین تو بودم الان دلم بشکه قیر شده اینقدر اذیتم کردن 

کار خوبی کردی ولی زیاده روی نکن اگه ادامه دار شد

ضمن اینکه اگه جاری زنگی بهت نزده ممکنه ممکنه گذاشته باشه پای امکان ایجاد سوء تفاهم و دخالت ، چون اینجور موردها رو من دیدم که طرف قصدش کمک بوده ولی یه نظر ساده منجر به دعوای بزرگی شده که آی تو حسودی آی تو دخالت کردی به تو چه و ...

راستش تو رابطه ی بین جاری ها و کلا عروس و خانواده ی شوهر ، صحبت درباره ی کپک ساکارومایسز سرویزیه هم میتونه باعث دعوا و سوء تفاهم بشه چرا ؟ چون ذهن ها خرابه

عجب 
آفرین شما خیلی عاقل وفهمیده این

مرررسی عزیزم

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

عزیز دلم می فهمم بعضی وقتا آزار و اذیت یه آدم چقد میتونه رو مخت بره ولی باید سعی کنی بهش بفهمونی ک ...

اسی اینجا هرچی بگی همه با جاری هاشون دشمن هستن .فقط من خودم درکت وتحسینت میکنم که اونم خودم جاری اصلا نخواهم داشت وندارم😍😍

همینطور ادامه بده عالیه دختر

باید ب افتخادتون بلند شم و یه دیقه دست بزنم

عزیز دلم چقد بهم لطف داری

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

عزیز دلم می فهمم بعضی وقتا آزار و اذیت یه آدم چقد میتونه رو مخت بره ولی باید سعی کنی بهش بفهمونی ک ...

چه جوری با خوبی کردن بهش بفهمونم؟

نمیتونم واقعا🤦‍♀️

چون اصلا نه محبت سرش میشه نه خوبی نه احترام هیچی خواهرشوهرم انقد بهش خوبی کرده ولی دریغ از ذره ای جبران😐تو تایپکم هست برو بخون

ولی من کلا نسبت بهش بی تفاوتم انکار یه ادم غریبس 

فدات عزیز دلم.  مهم نیست اون قدر بدونه یا نه. مهم اینه که من حسابم با دل خودم صاف باشه. بگم من ...

افرین آدم اگه به خاطر دل دیگران کاری بکنه فایده نداره چون ممکنه بعضی آدما هیچوقت متوجه محبتت نشن، ولی گاهی همین محبت ها کار خودشو میکنه، آدم اگه نیتش برای خدا باه حتی اگه طرفم متوجه و قدردان نباشه ادم خودش احساس رضایت داره

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
عزیز دلم چقد بهم لطف داری

😘💗

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
اصلا نیس  همه کارایی که کردیم به کنار  این اخری دو روز تو باغ کمکشون کردیم بعدش ما اسباب ک ...

وااای چقد قدر نشناس 

ولش کنا توام مثل خودش باش به نظر من هر ادمی با رفتار خودش مشخص میکنه که چه جوری باهاش رفتار کنی وقتی خودش اونطوری میخواد توام مثل خودش شو 

تا بفهمه چی به چیه

به نظرم ی خانم  تو دوران بارداری بیشتر نیاز به کمک داره تا موقع زایمان  اونوقت که یا همسر ...

من لحظاتی را گذروندم که دوست داشتم یکی فقط بهم از نظر روحی حمایت بده ...

مثلا اون تایمی که در حال ازدواج بودم شدیدا نیاز داشتم که پدرم فقط باشه.نه خرج کنه .نه جهیزیه بخره و ...فقططط باشه...

اوایل ازدواجم ، پول کم اوردیم ، تو ماشین نشسته بودیم و ناراحت بودیم داشتیم میرفتیم جایی...به همسرم گفتم :من کنارتم نگران نباش درست میشه...

بعد از حدود ۸ سال از اون ماجرا،همسرم میگه اون حرفت بهم امید زندگی داد .چسبید ...(درحالیکه نه پول دادم بهش و نه پولی داشتم که بدم. فقط دلش را گرم کردم)

کار استارتر بسیار با ارزشه حتی اگر کادر بیمارستان باشن و یه قدم اسی برنداره

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ببخشید ولی جاری تون شاید نمیدونسته چه کمکی ازش برمیاد یا نخواسته اول زندگی دخالتی داشته باشه  ...

درست میگی عزیزم

خیلی وقتا تنها کاری که از دستمون برمیاد اینه که همون تعارف رو بزنیم. یعنی به طرفمون نشون بدیم که بهش بی تفاوت نیستیم. وگرنه که اکثر آدما خودشون از پس کاراشون برمیان. ولی همین که نشون بده وضعیتش برات مهمه و به فکرش هستی ذاتا کار باارزشی هست.

البته من تعارف نزدم. من واقعا هر کاری از دستم بربیاد براش انجام میدم.