2777
2789
عنوان

دعوای خیلی بد حالم بده ....

| مشاهده متن کامل بحث + 7081 بازدید | 92 پست
میگه تو آبروی منو بردی نصف شب رفتی در خونه مردم من طلاقت میدم فردا میری خونه بابات همش میزنه تو سرش ...

کارت واقعا بد بوده. هر چند شوهرت وحشی بازی دراورده اما تو هم ابروشو بردی.. ابروی خودتم بردی… کاملا کارت ناعاقلانه بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا بهم گفته فردا صبح از این خونه میری بیرون منم موندم چیکار کنم اگه بزور بیرونم کرد چی ؟؟؟ من گفتم ...

خوب کردی خواهر نگران نباش...هیج جایی نرو نمیتونه بیرونت کنه...هرچی فش هم داد فقط سکوت کن حتی اگر فوش ناموسی داذبه مادر خاهر خودش برمیگرده اصلا گریه نکن جلوش ضعف نشون نده...خیلی ناراحت شدم پاشو بوسیدی..ب هیج وجه این کار نکن دیگه خودت کوچک میکنی فک میکنه کیه پرو میشه...

یعنی رفتن من در خونه همسایه اینقدر بد بوده ؟ اگه بلایی سر خودم یا یکی از بچه ها می‌آورد چی ؟ میگه تو ...

اه بدم میاد مث اینکه اصلا تقصیر این شوهر روانیش نبوده.خب ترسیده دیگه.بعدشم بگو همسایه کر ک نیست میشنوه سروصداهارو.اصلا توجیه نکن هرکاری میخواد کنه.این عوضیا نمیتونن بار بچه رو ب دوش بکشن.نترس.بحث نکن توجیهم نکن.مردا ب خاطر قدرت بدنی همیشه تمام دق و دلیهاشونو سر زنا خالی میکنن.تو هم ی جور دیگه تلافی کن

دوستان یه چیزایی هست که نمیشه اینجا گفت دیگه بعد از ۱۲ سال زندگی اینقدر یاد گرفتم که بهانه گیری نکنم ...

عزیزم شما کاربدی نکردی همسرت اگه آبرو واسش مهم بود شدت دعواش اینهمه زیاد نبود اصلا بگو با دعوایی که راه انداختی همسایه ها صدا مون رو شنیدن بگو این یاغی بازی یعنی چی ؟حالا جوری رفتارمیکنه انگار شما اونهمه سر وصدا راه انداختین

یعنی رفتن من در خونه همسایه اینقدر بد بوده ؟ اگه بلایی سر خودم یا یکی از بچه ها می‌آورد چی ؟ میگه تو ...

یعنی در اون حد از نظر روانی مشکل داره که ممکن بوده بلایی سر تو و بچه ها بیاره؟! حتی در اون صورت هم اگه قصدت طلاق نبود باید بچه ها رو برمیداشتی و‌از خونه میرفتی. از نظر من بدترین کارو‌ کردی شما

میگه تو آبروی منو بردی نصف شب رفتی در خونه مردم من طلاقت میدم فردا میری خونه بابات همش میزنه تو سرش ...

خب راست میگه ادم نباید دعوای زن وشوهری رو به بیرون بکشونه فردا دعوای زن وشوهر تموم میشه ولی اونا تو ذهنشون میمونه وابروی ادم رفته من حتی به خانوادمم نمیگم

ابرو استارتر چرا بره!! شوهرش غیرعادی رفتار کرده بعد ابرو این بره!

از نظر من یا ادم یه زندگی از نظرش تموم‌شدست که‌خوب میره و‌طلاق میگیره. یا نه . کار استارتر از نظر من فقط در صورتی منطقیه که واقعا قصد ادامه اون زندگی رو‌نداشته باشه وگرنه ادم دعوای زن و‌شوهری رو‌به در و‌همسایه نمیکشه

خب راست میگه ادم نباید دعوای زن وشوهری رو به بیرون بکشونه فردا دعوای زن وشوهر تموم میشه ولی اونا تو ...

طرف تو دعوا کشوها رو در میاره پرت میکنه جلو زن و بچه اش خجالت نمی‌کشه این وحشی گری هارو میکنه و فکرکرده تو در و همسایه کسی صداشو نشنیده؟ چه آدمه بی منطقیِ این شوهراستارتر که بدیهای خودشو نمیبینه و زور میگه

از نظر من یا ادم یه زندگی از نظرش تموم‌شدست که‌خوب میره و‌طلاق میگیره. یا نه . کار استارتر از نظر من ...

خوب عزیز شما صفر و صدی ب قضیه نگاه میکنی!!

خوب این نگاه قابل تجویز برای همه نیست

همسایه مونم بچه ندارن یه زن و مرد تقریبا ۵۰ ساله هستن یعنی اینقدر کار من بد بوده رفتم کمک خواستم ؟؟؟ ...

اره بدبوده خیلی مردا رو این کار حساسن و غرورشون از بین میره تازه من باشوهرم دعواشدنصفه شب باصدای بلند گریه کردم میگفت ابرومو بردی وعصبانی شد دیگه چ برسه ب کارتو