سلام بچه ها من ۱۲ سال ازدواج کردم ۳ تا بچه کوچیک دارم دوتا ۴ ساله ( دوقلو) و یکی دوساله ،اصل مطلب اینکه امروز از صبح که بیدار شدیم یه حس بدی داشتم انگار شوهرم هم گرفته و بی حوصله بود بهش میگفتم چیشده ناراحتی میگفت ناراحت نیستم بعد از چند ساعت یه بحث کوچیک بین مون شد بچه هام خوابیدن خودش هم رفت خوابید وقتی بیدار شد من باهاش حرف نمیزدم رفتم تو اتاق در هم بستم بعدش خودش بچه ها رو برداشت برد بیرون منم خونه تنها موندم وقتی از بیرون اومدن دوباره بحث مون گرفت نزدیک ساعتهای یک یا دوشب دعوامون خلاصه شدید شد و شوهرم رفت کشوهای دراور و یکی یکی درآورد و با وسایل هاش پرت میکرد وسایل خونه رو میخواست بشکنه من هرچی جلوش میگرفتم ساکت نمیشد دوبار هم محکم با دوتا مشتش زد رو کمرم ......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چی هست قرصه؟؟ضررنداره اصلا آرامش ندارم ازدستش نمیتونم ببخشمش عادت ندارم کسی رونفربن کنم فقط بخاطر بچه هام کوتاه اومدم
خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما میدونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون میکنه مراقبم باش
نه اصلا ضرر نداره قرصای اعصاب و آرام بخشن حسای بد و اصطرابتو کم میکنه
ممنون گلم امتحان میکنم حتما
خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما میدونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون میکنه مراقبم باش
یعنی رفتن من در خونه همسایه اینقدر بد بوده ؟ اگه بلایی سر خودم یا یکی از بچه ها میآورد چی ؟ میگه تو بی ناموسی، وکلی حرفای زشت دیگه آبروموبردی من دیگه اینجا نگهت نمیدارم برو گمشو خونه بابات
یعنی رفتن من در خونه همسایه اینقدر بد بوده ؟ اگه بلایی سر خودم یا یکی از بچه ها میآورد چی ؟ میگه تو ...
اره دیگه مردا رو این چیزا حساسن، بچه هارو بر میداستی میرفتی تو اتاق درم میبستی تا اروم شه، من هروقت دعوامون شه میلینم که خیلی عصبانی داره میره سراغ وسایل میرم تو راه پله یا دستشویی میمونم تا اروم شه 😑