2777
2789
عنوان

دعوای خیلی بد حالم بده ....

| مشاهده متن کامل بحث + 7081 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلوکستین یا اسنترا بخور یکم حالتو بهتر میکنه

چی هست قرصه؟؟ضررنداره اصلا آرامش ندارم ازدستش نمیتونم ببخشمش عادت ندارم کسی رونفربن کنم فقط بخاطر بچه هام کوتاه اومدم

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش
نه اصلا ضرر نداره قرصای اعصاب و آرام بخشن حسای بد و اصطرابتو کم میکنه

ممنون گلم امتحان میکنم حتما

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش

یعنی رفتن من در خونه همسایه اینقدر بد بوده ؟ اگه بلایی سر خودم یا یکی از بچه ها می‌آورد چی ؟ میگه تو بی ناموسی، وکلی حرفای زشت دیگه آبروموبردی من دیگه اینجا نگهت نمیدارم برو گمشو خونه بابات

یعنی رفتن من در خونه همسایه اینقدر بد بوده ؟ اگه بلایی سر خودم یا یکی از بچه ها می‌آورد چی ؟ میگه تو ...

بگو ترسیدم ازت تو عصبی بودی حالیت نبود بچه ها داشتن سکته میکردن دور از جونشون 

جنون گرفته بودت چیکار میکردم 

ولی در کل بهتر بود نری

یعنی رفتن من در خونه همسایه اینقدر بد بوده ؟ اگه بلایی سر خودم یا یکی از بچه ها می‌آورد چی ؟ میگه تو ...

اره دیگه مردا رو این چیزا حساسن، بچه هارو بر میداستی میرفتی تو اتاق درم میبستی تا اروم شه، من هروقت دعوامون شه میلینم که خیلی عصبانی داره میره سراغ وسایل میرم تو راه پله یا دستشویی میمونم تا اروم شه 😑