2777
2789
عنوان

دعوای خیلی بد حالم بده ....

| مشاهده متن کامل بحث + 7081 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم پشت در اتاق میگم بیا یه کم آب بخور آروم بشی تف کرد تو صورتم گفت برو گمشو تو دیگه زن من نیستی&nb ...

ولشکن عزیزم اون الان عصبانیه ازت اصلا دور و ورش نباش تا فردا اروم میشه اینجوری فک میکنه کلا مقصر تویی

حتی رفتم دستش بوسیدم خودم انداختم رو پاش گفتم بخاطر بچه هاساکت باش دیگه منو هل میده اونطرف نمیخواد منو ببینه رفته با خودش میگه دیگه بدبخت شدم آبروم رفت بیچاره شدم میزنه تو سرش 

حتی رفتم دستش بوسیدم خودم انداختم رو پاش گفتم بخاطر بچه هاساکت باش دیگه منو هل میده اونطرف نمیخواد م ...

میکفتی حالا منم نمیرفتم در خونه همسایه فک میکنی کسی نفهمید با این سرو صدای تو  کل ساختمون صداتو شنیدن 

چون میدونه مامانم هم فوت شده بابام هم پشت ما نیست اصلا همش میگه گم میشی خونه بابات بچه ها رو هم بهت ...

مردا از این شکرا زیاد میخورن بگو خودت برو، من خونم اینجاس تو مشکل داری پس تو برو خونه بابات😤

[QUOTE=266102656]همسایه مونم بچه ندارن یه زن و مرد تقریبا ۵۰ ساله هستن یعنی اینقدر کار من بد بوده رفتم کمک خواستم ؟؟؟ ...[/QUOاهان جای پدر مادرن پس، بزار اروم که شد بگو اونا بزرگترن گفتم شاید بتونن ارومت کنن من ترسیده بودم و فلان ولی الان کلا بیخیال شوهرت شو دور و ورش نباش

واسه من سوال که یعنی کمک خواستن من از همسایه اینقدررررررر بی آبرویی به همراه داشته که اینطور رفتار م ...

شاید از اینکه اونا فهمیدن دعواتون شده خجالت میکشه بعدا ببیندشون وگرنه وقتی گفتی سنشون انقده من میگم کار درستی بوده 

دوستان یه چیزایی هست که نمیشه اینجا گفت دیگه بعد از ۱۲ سال زندگی اینقدر یاد گرفتم که بهانه گیری نکنم و لج نکنم و دعوا رو کش ندم ،بخدا من تو این چندسال ازدواجم کتک هم زیاد خوردم حالا به ناحق بوده یا نبوده ولی پبش هیچ کس دم نزدم حتی یکبار نه پیش خواهری نه مادری نه پدر یا برادرم  ولی ایندفعه بخاطر بچه هام ترسیدم