دوستان من از شانس بد کارت ملی و شناسنامم و گم کردم تحقیق کردم برای المثنی باید اصل ی کارت عکس دار مثه گواهینامه گذر نامه باشه ک من ندارم اصل مدرک تحصیلی
خب من تایمی ک رفتم دانشگاه ثبت نام کنم ی برگه بهم دادن بعنوان دیپلم ک هنوز آماده نبود کارام راه افتاد بعد چند ترم دوستم گفت دیپلمو مدرسه میدن من گرفتم برو بگیر من بخاطر مشغله زیاد پیگیر نشدم الان بعد چند سال برم مدرسه دیپلمو میدن بهم برای تکمیل مدارک المثتی؟
تازه گم شدن مدارکم بعد بدون کارت ملی شناسنامه قبول میکنن بدن بهم لطفا کسی میدونه بگه بهم 😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من کامنتت و تو تاپیک شوهراتون ماهی چقدر بهتون میده خوندم اونجا قفل شد اومدم اینجا ببین مگه تو برده ای کلفتی کنیزی چرا اجازه میدی اینجوری باهات رفتار کنه گه میخوره میگه هر چی کار میکنی مال منه چرا موندی تو این زندگی عمر و جوونیت و داری حروم میکنی چرا انقدر رو میدی شوهر من پنج سال باهام زندگی میکنه هنوز رمز کارت منو بلد نیست چه برسه بدونه چقدر تو حساب من پوله بیست هزار واسه داداشت زدی به اون چه ربطی داره اصلا اون از کجا فهمید به داداشت پول زدی وای خیلی اعصابم ازت خورد شد چرا انقدر ضعیفی آخه مخم سوت کشید