2777
2789

من فقط ۲۳ سالمه و حس میکنم دیگ تا ته زندگیو رفتم و هیچ چیز جذابی انتظارمو نمیکشه.دیگ حوصله جنگیدن ندارم.حوصله هیچکیو جز مامانم ندارم.از دیدن قیافه خودم تو اینه بدم میاد.فقط دارم به زور بخاطر خانوادم سر میکنم.هر شب گریه هر شب فکرای بد هر شب اون گذشته لعنتی و زخمایی که خوردم جلو چشممه.خیلی وقته از خدا میخوام شب موقع خواب یه سکته قشنگ بزنمو بمیرم ولی نمیشه.خب تکلیف ادمی که نخواد زنده بمونه چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم ولی با خودکشی آخرتت  بلکل   ازدست میره  به این فککن ک زندگی دنیا محدود ...

این دنیا عذاب بکشم تهشم بمیرم ببینم هیچی نباشه؟

البته عقیده شما محترمه ولی من فک میکنم با مردنم میرم پیش یه خدایی که اونقد مهربونه که اقلا اون میتونه درکم کنه چرا اینکارو کردم و سرزنشم نکنه

کاش میفهمیدی،گذشته ها گذشته...دفترش بسته شده...حتما برو سر یه کار و خودت را حسابی مشغول کن...ورزش هم خیلی خوبه...تازه ۲۳ ساله هستی،خیلی فرصت برا جبران داری...اگه خطا کردی،با یه توبه همه چی حله...اگه دیگران اذیتت کردن،با یه بخشش تمومش کن...دنیا خیلی جای خاصی نیست.سختش نکن....

این دنیا عذاب بکشم تهشم بمیرم ببینم هیچی نباشه؟ البته عقیده شما محترمه ولی من فک میکنم با مردنم میر ...

سرزنشت نکنه؟؟؟می بخشیا ولی داری مزخرف میگی درکت ک نمیکنه هیچ عذاب داعمیت میده

تو اگ میگی مهربونه وقبولش داری کاریو ک دوس نداره نکن چون خودش تو قرآنش گفته کسی ک جون خودشو بگیره هرگز بخشیده نخواهد شد......

کاش میفهمیدی،گذشته ها گذشته...دفترش بسته شده...حتما برو سر یه کار و خودت را حسابی مشغول کن...ورزش هم ...

اره دانشجوام ولی با این اوضاع روحی داغون زیر اونم دارم میزام.ورزشم میکنم ولی حتی شده حین ورزش میشینم گریه میکنم.دیگران که خیلی اذیتم کردن و همچنان میکنن.ولی من کلا هدف زندگیمو نمیفهمم.اینهمه اعصاب خوردی برای چی؟

کاش میفهمیدی،گذشته ها گذشته...دفترش بسته شده...حتما برو سر یه کار و خودت را حسابی مشغول کن...ورزش هم ...

بله کاملا درسته

هرگناهی ک بکنی حتی زنا یا هرکار زشتی بایه توبه تمومه 

ولی خودکشی دیگ  فرصتی برای توبه نیست متاسفانه  اگ بود ک خوبود خودمم میکردم

اره دانشجوام ولی با این اوضاع روحی داغون زیر اونم دارم میزام.ورزشم میکنم ولی حتی شده حین ورزش میشینم ...

تر بزن به اونایی ک اعصابتو خورد میکنن وحرفاشون 

گوخورتن مگ ؟میخوای تو بری زیر گل واونا خوب خوش به زندگیشون ادامه بدن و ککشون نگزه؟؟؟دیوونه ای؟

تر بزن به اونایی ک اعصابتو خورد میکنن وحرفاشون  گوخورتن مگ ؟میخوای تو بری زیر گل واونا خوب خوش ...

باورت میشه انقد زیر گوشم خوندن انرژی منفی فرستادن از خودم بدم اومده.هی گفتم فامیلن احترام نگه دارم بخاطر مادرم احترامشونو نگه دارم اونام پروتر شدن فقط .الان حتی نمیتونم خودمم تو اینه نگاه کنم.واقعا گه کل جهانو اینا میتونن بخورن