2777
2789
زیاد ناراحت میشی جدیدا ولی سعی میکنی قوی باشی و اطرافیانت نفهمن ۳تا هدف یا ارزو داری یکیش جز ارزوها ...

وای کاربر ساتین ببین کجا پیدات کردم توروخدا انقدر تگ میکنم جواب بده دیگه توروخدا حستو در مورد اینکه کی ازدواج میکنم و مشخصاتش و شغلش بگو خیلی برام مهمه خواهش میکنم جواب بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد ناراحت میشی جدیدا ولی سعی میکنی قوی باشی و اطرافیانت نفهمن ۳تا هدف یا ارزو داری یکیش جز ارزوها ...

ناموسا بگو میرسم ب آرزوهام مخصوصا اون محاله ؟ بعد لونی که تو فکرمه حسش در مورد من چیه 

وای کاربر ساتین ببین کجا پیدات کردم توروخدا انقدر تگ میکنم جواب بده دیگه توروخدا حستو در مورد اینکه ...

شغلش آزاده 

قد بلند بین ۱۷۶تا۱۸۳

موهاش مشکی 

مهربون ولی یکم بداخلاق با هرکی نمیسازه

تا سال دیگه این موقع خاستگار میاد واست که قبول میکنی و نامزد میکنید

به منم بگو لطفا 

دیدم ور دار سختی زیاد کشیدی یا تو زندگیت سختی زیاده 

ولی هر اتفاق می افته واست اولش ناراحت میشی ولی بعدش میگی یه حکمتی توش بوده ناشکر نیستی

یا از کسی خوشت میاد یا تا ۲وعده دیگه خوشت میاد یک طرفست