2777
2789
بخدا خاروندم پرام😐😂ناموسا بگو قبول میشم امسال یا نه امتحانام ترمام اوکی میشه یا گند میزنم جان مننن ...

قبول میشی 

یکم بیشتر ولی باید تلاش کنی تلاش الانت کمه واسه چیزی که میخوای

قبول میشی  یکم بیشتر ولی باید تلاش کنی تلاش الانت کمه واسه چیزی که میخوای

مرسی فدات شم♥️

اگه بیشتز تلاش کنم‌همین امسال قبول میشم ؟؟

امتحانات این ماهمم بگو تو رو خدا ب خیر میگذره یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی فدات شم♥️ اگه بیشتز تلاش کنم‌همین امسال قبول میشم ؟؟ امتحانات این ماهمم بگو تو رو خدا ب خیر م ...

اره تلاشت بیشتر کن

بخیر میگذرونی

ولی یکیشون یکم کمتر از بقیه میشه

اره تلاشت بیشتر کن بخیر میگذرونی ولی یکیشون یکم کمتر از بقیه میشه

ساتین ببخشید دوباره ازت میپرسم میشه اینم بگی بهم لطفاا؟؟

اون کسی که تو ذهنمه و ازش خوشم میاد به نظرت خودش تو رابطس؟ اگه نیست بگم بهش حسمو ینی ازم خوشش میاد یا بگم بد میشع ردم میکنه و بهتره ب فکرش نباشم کلا تا یکی بعدا بیاد تو زندگیم؟؟ 

ساتین ببخشید دوباره ازت میپرسم میشه اینم بگی بهم لطفاا؟؟ اون کسی که تو ذهنمه و ازش خوشم میاد به نظر ...

فکر نکنم تو رابطه باشه 

اگه هم باشه یه رابطه زودگذره ماندگاری نداره

فکر نکنم تو رابطه باشه  اگه هم باشه یه رابطه زودگذره ماندگاری نداره

پس بهش ریکوست میدم بعدا به خیر بگذره😐😑فقط نگفتی اون ازم خوشش میاد یا ی طرفس علاقم بهش ی نشونه بدم همین ریکوست ب نظرت استقیال میکنه یا فکر بد میکنه راجع بهم اسمش محمدمهدیه