2777
2789
راستی راجع این ک گفتی پزشکی واست غیرممکنه ببین  هیچ چیز غیرممکنی وجود نداره مگه من و تو چیمون‌ک ...

هیچی 😅

معدلم از بقیه کمتره 

امکاناتم از بقیه کمتره 

دبیرایی داشتم که فرق بین عکس و اسکرین شات رو نمیدونستن 

دبیر ورزش میاد شیمی درس میده 

بابا من هیچیم از بقیه کمتر نیست 😅😅😅

تو این خنده ها غم موج میزنه 😅😅

دختردایی آسمانی شدنت زود بود😭🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم ور دار سختی زیاد کشیدی یا تو زندگیت سختی زیاده  ولی هر اتفاق می افته واست اولش ناراحت میش ...

چقدر بیوسم 

که مال همه رو گفتی مال منو نگفتی 🥲

هیچی 😅 معدلم از بقیه کمتره  امکاناتم از بقیه کمتره  دبیرایی داشتم که فرق بین عکس و اسک ...

تو محدودیت ادما شکوفا میشن🙂الان ک تدریس ریخته تو کل تلگرام معدلتم خب میتونی زیاد کنی خرداد

تو محدودیت ادما شکوفا میشن🙂الان ک تدریس ریخته تو کل تلگرام معدلتم خب میتونی زیاد کنی خرداد

واقعا تو تلگرام تدریس هست؟

مفت یا پولی؟

واقعا تو تلگرام تدریس هست؟ مفت یا پولی؟

نمیدونستی ینی همه تدریس های معلمای خفن بچه هایی ک هریدن رایگان میزارن؟؟؟🙄رایگان ولی خب معلما گفتن راضی نیستیم ولی چاره چیه؟

نمیدونستی ینی همه تدریس های معلمای خفن بچه هایی ک هریدن رایگان میزارن؟؟؟🙄رایگان ولی خب معلما گفتن ر ...

نه نمیدونستم 

چه گروه هایی هستن؟

نمیگی بهم؟ میگی امسال پزشکی یا رشته ای که دلم‌میخوادو میارم و میرم یا سال بعد؟ بعد امتحان ترمای این ...

🙄دوتا ادم نزدیکته خیلی مهمن واست

دوتا هدف داری تو زندگیت 

روی شون یا دست راستت نشون یا زخم داری الان

الان یا یکم دیگه سمت چپ سرت یا دستت رو میخارونی🙄

🙄دوتا ادم نزدیکته خیلی مهمن واست دوتا هدف داری تو زندگیت  روی شون یا دست راستت نشون یا زخم د ...

بخدا خاروندم پرام😐😂ناموسا بگو قبول میشم امسال یا نه امتحانام ترمام اوکی میشه یا گند میزنم جان مننن بگو