2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منو بدونی چی میگی من پدر و مادر فوت شدن ارثیه اونا شد ی مقدار کم برای من پسر عموم که داماد دایی ...

خدا ازشون نگذره اینا هم پولدارن ولی چه پولی خون من و  امسال منو‌کردن تو شیشه نمیدونم چجوری شبا سر رو بالشت میزارن 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
یا ابرفرض ۲نیم چقد زیاااد مگه جاهای دیگ چقد میگیرن

زیر دومیلیون اصلا نیست ماهم یک خونه قدیمی با یک آدم دایم مست بالاسرمون که پشت سرمردم راه میفته این قیمت می‌دیم وگرنه خونه قابل زندگی برو بالای ۴

وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم 
کجا کار میکنی؟ حداقل حقوق اداره کار ۵ و خورده ای هس که

معلمم خیرسرم🤦‍♀️🤦‍♀️

مدرسه غیرانتفاعی 

اداره کار چیه بابا کی اهمیت میده ب اون هرکی هرجور دلش میخواد پول میده و بیمه میکنه

توی ایران اگر میخوای سلامتی خودت بخاطر نیوفته باید از مالت بگذری  پارسال یکی سرمایه شوهرمو با ...

خیر سرشون اینا فامیلن داماد خواهرشوهرمم 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
زیر دومیلیون اصلا نیست ماهم یک خونه قدیمی با یک آدم دایم مست بالاسرمون که پشت سرمردم راه میفته این ق ...

یاخداااااا چخبره خب کوچ کنین یه شهر دیگه.الان شهرما بهترین جا فوقش ۴ تومن

آری سکوت ساده ترین راه گفتگوست
توی ایران اگر میخوای سلامتی خودت بخاطر نیوفته باید از مالت بگذری  پارسال یکی سرمایه شوهرمو با ...

دادگاه و قانون هم نیست ما هم یه مشتری شوهرم پنچاه تومن جنس برد قرار بود چک بده نداد کلی بیا برو شکایت و دادگاه و مدارک تا ثابت شد الانم حکم جلب شو گرفتیم ولی گم م گور شده نیست کلانتری رفتیم گفتیم حکم جلب داریم میگه خودت پیداش کن زنگ بزن تا بیایم ببریمش اینم از قانون ما خوب خودم پیداش کنم دیگه چرا اومدم کلانتری من از کجا پیداش کنم قاشق که نیست آدمه 

چجوری معلم غیر انتفاعی شدی ؟؟؟ من عاشق معلمی ام ولی اصن قسمتم نشده میشه بهم بگی 

مدرک کارشناسی ب بالا میخواد 

برو مدارس غیرانتفاعی بگو معلم میخواید؟ بالاخره از ده تا یکیشون میخواد احتمال خیلی زیاد هم سال اول یا حقوقتو خیلی کم میدن یا میگن کاراموزی ک اصلا حقوق نمیدن..

از من میشنوی نکن.. من معتاد این کار شدم وگرن قبلا کار میکردم ماهی ۷ ۸ درمیاوردم خیلی هم اوکی بودم الکی خودمو بدبخت کردم