2777
2789
هرکار میکنم پول دندون پزشکی کم دارم غصم شده شدیل براش ابروم داره میره پول دکتد ندم خبلی بد میشه موند ...

نمیشه بری دانشکده دندون پزشکی؟ اونجا هزینه هاش کمتره معمولا

باردارم دوقلو ۱۸ هفته م سقط مکررم 

استرس سقط تا الان نذاشته لذتی ببرم از بارداریم از ی طرفم سرکلاژ کردم ی لرزشی تو شکمم حس میکردم که فک میکردم حرکت بچه هاس چن روزه اونو حس نکردم از استرس دارم میمیرم 

نه میتونم به مامانم بگم نه شوهرم نه جرات سونوگرافی رفتن دارم

مامان دوتا دخمل ناز 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما این پولو خورد خورد دادیم نمیتونستم کامل بخریم ۵۰ میلیونم قرار بود موقع تحویل خونه ۵۰ میلیونم موقع ...

خیلی برای پرداخت پول ازیت شدید؟قسط دادن خیلی سخته

هیچ وقت گول اسم و ظاهر آدم ها رو نخوردید،لشکر هیتلر با اون عظمت،اسمش نازی بود🤭🤫
پایین تر  توضیح دادم فقط نمیدونم بعضی ها چجوری این پولا از گلشون پایین میره همسرم از ۱۵ سالگی ک ...

اگه منو بدونی چی میگی

من پدر و مادر فوت شدن ارثیه اونا شد ی مقدار کم برای من پسر عموم که داماد داییم میشه فوق پولدارن و شاخ فامیل اومد ی زمین ب اصرار ب من انداخت زمین کلاهبرداری یود همه پولم‌رفت تا حرف زدم همشون دست دادن ب دست هم ک لیاقت خوبی کردن نداری ما قصدمون خیر بود و..........اینم بگم دستمون خیلی خالی 

ما این پولو خورد خورد دادیم نمیتونستم کامل بخریم ۵۰ میلیونم قرار بود موقع تحویل خونه ۵۰ میلیونم موقع ...

ای بابا خواهر کی به کیه تو این زمونه من پدرشوهرم مغازه داره شوهرم توش کار می‌کرد بیرونش کرد گفت برو برای خودت کار کن منم باید به فکر خودم باشم خدا الهی ازش نگذره خدا کمکت کنه عزیزم

به نظرم مشکلات دیگه حل شدنی هستن ولی واقعا درس فشار میاره به آدم بخدا این دوسال اندازه بیست سال گذشت ...

میفهمم چی میگی ولی باور کن اینقدر مشکلات بزرگ تو زندگی پیش میاد که میگی کاش مشکلم فقط درس بود

خیلی برای پرداخت پول ازیت شدید؟قسط دادن خیلی سخته

سخت که هست کل سرمایمون چند تیکه بود ی زمین چند تیکه طلا که میخواستیم که جا جمع بشه که شد این

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
میفهمم چی میگی ولی باور کن اینقدر مشکلات بزرگ تو زندگی پیش میاد که میگی کاش مشکلم فقط درس بود

چی بگم هرسنی سختی خودشو داره انشالا مشکلات شماهم حل بشن عزیزم

بیدار که شوی دیگر علاقه به قضاوت درباره ی کسانی که خواب هستند نداری.اگر هنوز قضاوت میکنید بدان که هنوز خوابی.
دقیقا  اون موقع ما متری ۱۳ خریدیم الان شده ۶۰ میلیون وکیلم گفته ۲۰ میلیون اول کار میگیریم ۲۰۰ م ...

توی ایران اگر میخوای سلامتی خودت بخاطر نیوفته باید از مالت بگذری 

پارسال یکی سرمایه شوهرمو با چک جعلی دزدید وای اصلا نتونستیم کاری کنیم دیگه زیاد در خونش رفتیم و اومدیم ولی متاسفانه براخودش سفر شمال میرفته با پولامون ..الآنم دیگه چون قلبم درد می‌گفت با شوهرم تصمیم گرفتیم فراموش کنیم پولمون رو در آینده شاید دوباره پیگیری کنیم 

چون طبق تحقیقات مون فهمیدیم آقاهه از اون قمه کشی دزده