2777
2789
مدرک کارشناسی ب بالا میخواد  برو مدارس غیرانتفاعی بگو معلم میخواید؟ بالاخره از ده تا یکیشون می ...

عه :( 

ولی منم چتد سالی هست عاشق معلمی ام 

ارزومممم گور کردم فک نمیکردم اینطوری بشه معلم شد :( 

تنها چییزی ک توش استعداد داستم و دوست داشتم همینه 

الانم ی منشی ساده ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دادگاه و قانون هم نیست ما هم یه مشتری شوهرم پنچاه تومن جنس برد قرار بود چک بده نداد کلی بیا برو شکای ...

دقیقا وکیل گفت تنها کاری که میتونم بکنم اینه حکم جلبشو بگیرم بعد اگر فرار بکنه باید خودتون پیداش کنید ماهم اصلا وکیل نگرفتیم و فهمیدم تو ایران دزد برندس 

عه :(  ولی منم چتد سالی هست عاشق معلمی ام  ارزومممم گور کردم فک نمیکردم اینطوری بشه معلم ...

اینو بدون معلم غیرانتفاعی زمین تا اسمون با معلمایی ک تومدرسه میدیدی فرق میکنن 

حقوق دولتا نباشه نباشه دوبرابر حقوق ماعه بیمشون همیشگیه تابستونا عیدا حقوق میگیرن 

اما غیرانتفاعیا نه..

خب بازار هفتگی بساط کن بلاخره فرووش می‌ره قیمت خوب بده

بآزار هفتگی ک نمیتونم برم؟ برنامس؟

قیمت خوب میدم طلسم شده😵‍💫

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
دقیقا وکیل گفت تنها کاری که میتونم بکنم اینه حکم جلبشو بگیرم بعد اگر فرار بکنه باید خودتون پیداش کنی ...

نه بابا وکیل چی همش شده ببر ببر فقط هزینه وکیل هم‌ مونده بدیم حکم جلب یعنی سرکاری یعنی نخود سیاه معنی نداره 

ای وای ینی به شوهرت مشکوکی؟

میگه چسبیده به فرچه جاروبرقی

مادرش جاروبرقی رو برده بود خونشون رو جارو کنه

نمیدونم راست میگه یا نه…

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...