2777
2789

خیلی دردناک و غیرقابل باوره‌‌.

من بسکتبال می‌رم‌ اما‌ تا حالا به بازی هیچ بسکتبالیستی‌ به اندازه ایشون‌ علاقه نداشتم‌. حیف شددددد‌‌د‌‌.

کاش حداقل‌ یکی علت مرگ‌ مغزی شدنش رو پیگیری می‌کرد‌.

لطفا ‌براش فاتحه بخونین‌.

نور تا ابد‌ روی شماره ۱۱ می‌تابه‌.✨️💔

روحت شاد پسر صحرا‌.🥀😭

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا کاربری داری

من ماه پیشونی نیستم‌.

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

مگه والیبالیست نبود

بله می‌گم‌ با اینکه رشتم بسکتباله ولی با ایشون به والیبال هم علاقمند شدم

خدا رحمتش کنه حالا من مرگ آزاده نامداری هیچوقت از یادم نمیره اصلا تا چند روز شوکه بودم اصلا باور نمی ...

منم علی طباطبایی 

عسل بدیعی

ماهچهره خلیلی

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی