2777
2789
عنوان

فکر اقتصادی

407 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها لطفا کمکم کنید

ما یه ماشین داریم ک تقریبا ۸۰ ۸۵ تومن قیمتشه

حدودا صد تومن هم نقد داریم یکم هم طلا داریم

ب نظرتون ماشینو بفروشیم عوض کنیم ؟یا چیکار کنیم؟متاسفانه هم پول بد موقع ب دستمون رسید هم همسرم یکم بی خیاله شایدم من یکم عجله م

شغلشم از دست داده قبلا تو کار فروش مواد غدایی بود

میگه ی کاری شروع کنم با ۲۰۰ تومن اینا هم ک نمیشه کاری شروع کرد😔

انقدر ناراحتم ک احساس میکنم ی تریلی از روم رد شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی رو سخت نگیر با همین ماشین بره استپ کار کنه چون اگه ماشین نو بخری مسافرا رعایت نمیکنن هر روز باید ببری تعمیر  و پول رو بذار بانک با سود بانکی جمعی خانوادگی شرکت کن 

زندگی رو سخت نگیر با همین ماشین بره استپ کار کنه چون اگه ماشین نو بخری مسافرا رعایت نمیکنن هر روز با ...

ماشینمون هر روز خرج داره میگم مدل بالاتر بخریم بلکه خرجش کمتر شد

اسنپم نمیره ی مدت رفت دیگه نرفت ماشین بنزینه نمیصرفه

وقتی همسرت شغل نداره منطقیه ک پول بدین ماشین یا طلا بخری؟؟؟اونوقت از کجا میارین میخورید؟؟؟

باید درامد مازاد واسه خرید طلا گذاشت نه تمام سرمایه

ماشینتون چون خرج داره بفروشین یه مقدار بزارین روش یه ماشین سالمتر بخرید مدل و برندش مهم نیست فقط سالم باشه بقیه پول هم بزارید واسه کاسبی ک ازش کسب درامد کنید 

طلا بفروشیم ماشین بخریم خوبه؟سمند یا پرشیا مدل ۹۲ ۹۳ یا کوییک اینا؟سایپا اصلا دوست ندارم

کوییک ماشین خوبی نیست

اگه بتونین یه سمند تمیز و خوب پیدا کنین خوبه 

تو زندگی هیچکس رو به اندازه خودت اذیت نکردی
وقتی همسرت شغل نداره منطقیه ک پول بدین ماشین یا طلا بخری؟؟؟اونوقت از کجا میارین میخورید؟؟؟ باید درا ...

خب من میگم بره کار پیدا کنه از پس اندازمون خرج نشه بدیم ماشین مدل بالاتر بگیریم

من طلا رو گفتم بخریم ک ارزش پولمون نیاد پایین ن این ک استعاده کنم