2777
2789
عنوان

فکر اقتصادی

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 21 پست
خب من میگم بره کار پیدا کنه از پس اندازمون خرج نشه بدیم ماشین مدل بالاتر بگیریم من طلا رو گفتم بخری ...

ببین بازار طلا ک الان حسابی داغ شده منو به شدت یاد بورس میندازه مردم ایران ۵۰سال باید بگذره تا بفهمن پول مازاد میرن باهاش طلا میخرن یا میبرن تو بورس یعنی اگه اون پول نابود شد طرف اصلا لطمه ای بهش نخوره و زندگیش مختل نشه شما میخوای سرمایه زندگیتو ببری طلا بخری اگه هفته دیگه طلا خیلی کم افت کنه ضرر میکنی و زندگیت لطمه میبینه منطق اینه با پولی ک داری کاسبی کنی حالا هرشغلی ک توش مهارت داری شغلی ک میدونی همیشگی هست و قرار نیست بزاریش کنار

همسرت وقتی چندروز رفته تو اسنپ دیگه ادامه نداده یعنی ادمیه ک باید به زور فرستادش دنبال پول تا مجبور نشه دنبال کار نمیره پس بشینید خوب فکر کنید ک چه شغلی براتون خوبه ک ادامه بدین اینجوری نباشه ۱۰روز بری بعد ولش کنی

ب نطرت منطقیه ک ۳۰ ۴۰ گرم طلا بفروشم برای ماشین ؟چون سمند تمیز ۲۵۰ ب بالاست

من الان دیدم نوشتی همسر شما شغل نداره

به نظرم اول باید به فکر شغل باشین بعد ماشین 

و از نظر من منطقیه و من ماشین رو به طلا ترجیح میدم 

تو زندگی هیچکس رو به اندازه خودت اذیت نکردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بازار طلا ک الان حسابی داغ شده منو به شدت یاد بورس میندازه مردم ایران ۵۰سال باید بگذره تا بفهمن ...

کار فروش رو دوست داره اما با پولمون چ کاسبی میشه راه انداخت؟میشه سوپر مارکت زد؟

من الان دیدم نوشتی همسر شما شغل نداره به نظرم اول باید به فکر شغل باشین بعد ماشین  و از نظر م ...

من بیشتر برای کم شدن ارزش پولمون میگم ک ماشین رو عوص کنیم وگرنه با این پول نمیشه کسب و کار راه انداخت و همسرم باید مثل قبل بره تو شرکت کار کنه

من بیشتر برای کم شدن ارزش پولمون میگم ک ماشین رو عوص کنیم وگرنه با این پول نمیشه کسب و کار راه انداخ ...

اهااا

اگه برای کم نشدن ارزش میخواین به هیچ وجه ماشین رو عوض نکنین . تو این دوره زمونه طلا از همه چی مهم تره

اگه پول پس انداز دارین بدین طلا 

تو زندگی هیچکس رو به اندازه خودت اذیت نکردی