2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مننن 

فاجعه بود وحشتنااااک 

نمیتونم الکی واسه دلخوشی باردارا بگم که خوب بود و راحت

به معنی واقعی مرگ رو دیدم

دهانه رحم باز نمیشد

سر بچه تو لگن نمیومد

جفت کنده نمیشد.تیکه موند تو بدنم.کورتاژ شدم.خونریزی وحشتناک ۱ سوم خون بدنمو از دست دادم

اووووه😅😅😅عجیبه که زنده ام و عجیب تر اینکه دلم نینی سوم میخواد😅😂❤

مننن  فاجعه بود وحشتنااااک  نمیتونم الکی واسه دلخوشی باردارا بگم که خوب بود و راحت به م ...

من وقتی به اون لحظه فکر میکنم میگم کاش دوباره اون روزل تکرار شه خیلی شیرینه او لحظه ولی خیلی سخته خیلی

زندگی زیباست     

با کیسه اب پاره رفتم بدونه درد ساعت ۱۰شب

دست بهم نزدن گفتن برو دراز بکش تا دردات شروع شه

گفتم کیسه ابم پااارس بچه می مونه تو خشکی

گفت نه خانوووم کلی اب داره

تا فرداش ساعت ۳ظهر 😑من همینحوری بودم تا دکتر تشریف اوارد گفت وای بچه مونده تو خشکی گیر کرده تو کانال مگه دیگه درمیاد یکم با پرستارا جر و بحث کرد که همون دیشب باید واسش امپول فشار میزدین راحت میزایید

خلاصه بعد۳تا امپول فشار درد کشیدم تا ۹ شب

اخرم جر واجررر شدم

۲۰تا بخیه داخلی ۲۵تا بیرون ۴۵تا بخیه واسه یه زایمان طبیعی

ک اوناهم بعد از ۵روز تمام باز شد 

سه ماه تمام عین جنازه سر جا بودم مادرم زیرم لگن میذاشت 

فقط من نقش گاوه شیر ده داشتم بچه رو نگه میداشتن جلو سینم شیز بخوره میبردنش 

افسردگی شدید گرفتم از بچم بدم میومد 

تا۶ماه بعد من به خودم اومدم کم کم تازه بعدش ک خوب شدم باز رفتم عمل زیبایی کردم 

با کیسه اب پاره رفتم بدونه درد ساعت ۱۰شب دست بهم نزدن گفتن برو دراز بکش تا دردات شروع شه گفتم کیسه ...

بعد از اینکه اومدمم خونه رگ دستمو پاره کرده بودن یهو سه تا امپول فشار زدن و رگ اصلی دستم پاره و عین چوب خشک شده بود گفتن خطر سکته هم هست خون توش لخته شده خشک شده باید بری فیرزوتراپی رگت گرم شه راه بیوفته

گفتم بمیرمم نمیرم

دیگه مادر و خواهرم فقط با روغن زیتون چربش میکردن مدام ماساژ میدادن میبستنش تا اینم درست شد