2777
2789

حق میکنم نوزادم سیر نمیشه چون 5 سری پشت سر هم سینه بهش می‌دم باز گرسنه است و تو خواب زود بیدار میشه 

چیکار کنم؟ شیر خشک یکم میدادم ولی ترکش میخوام کنم تا عادت نکنه 

راه حلی دارین.؟ شیرم کمه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی بچه سیر نمیشه چاره جز شیر کمکی نیست... حالا خودت شیر ومایعات زیاد بخور تا شیرت بیشتر بشه... اگر نشد که باید کمکی بدی

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
با شیشه شیر میدی؟ عادت میکنه ها

خب عادت کنه اره باشیشه شیر .. من ک نمیتونم همه جا لباسم بدم بالا شیر خشک باید بخوره خداروشکر تپل شده ..این همه شیر خشک میدن چی شدن؟

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
خب عادت کنه اره باشیشه شیر .. من ک نمیتونم همه جا لباسم بدم بالا شیر خشک باید بخوره خداروشکر تپل شده ...

من نمیخوام شیر خودمو ترک کنه هرکیو دیدم شیر خشک داده بچه اش‌ سیستم ایمنی‌ش ضعیفه هی سرما میخوره

من نمیخوام شیر خودمو ترک کنه هرکیو دیدم شیر خشک داده بچه اش‌ سیستم ایمنی‌ش ضعیفه هی سرما میخوره

من ک فعلا هر دوش با ولع میخوره نمی‌دونم والا

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
من ک فعلا هر دوش با ولع میخوره نمی‌دونم والا

منم فکر میکردم میخوره دوتاشو ولی رفتم نظرات نی نی سایتی رو خوندم نوشته بودن نوزاد بعد از 2 3 ماهگی تازه میفهمه فرق شیشه و سینه رو و ول میکنه سینه رو