2777
2789
عنوان

حضرت مادر ،محسن شما را شهید کردند...

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 39 پست
شما سرت به زندگی خودت باشه والا خدا ازت راضی تره. 

اصلا اینطور نیست حرف شما مثل اون داستانیه که طرف تو کشتی زیر پای خودشو سوراخ میکرد میگفت به بقیه چه ربطی داره واقعا این داستان رو اگر همه بلد بودن یا درکش کرده بودن میفهمیدن همه ی کارای ما تو جامعه به هم ربط داره در ضمن امر به معروف و نهی از منکر از فروع دین ماست پس خدا از این راضی میشه نه بی تفاوتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصد من آگاهیه واسه خانومایی که نمیدونن و ممکنه آینده سقط کنن

یه سری به سر چهار راه ها بزنین یا بچه هایی که معلوم نیست پدر و مادرشون کی هستن افراد سواستفاده چی از اون طفل معصوما برای تکدی گری دارن استفاده میکنن بزنین.. یا نصفه شب توی یک حرم مذهبی مثل شاهچراغ برید ببینید چقدر بچه روی فرش ها خوابیده بعد بگید بچه بمونه یا نمونه.. شرایط خودتون رو میبینید که اگه ده تا بچه هم بیارید از پس خرجش بر میاید فکر میکنید دیگرانم توانش دارن. اولا که باید جلوگیری کنن که باردار نشن دوما اگر شدن اکر حس کردن واقعا اینده ای نداره دنیا نیاد خیلی بهتره تا بیاد بعد بیان اینجا تاپیک بزنن که بچم به خاطر یه پفک ده تومنی نشسته گریه میکنه. لطفا دنیا رو از دید آدمای بدبخت هم ببینید

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
یه سری به سر چهار راه ها بزنین یا بچه هایی که معلوم نیست پدر و مادرشون کی هستن افراد سواستفاده چی از ...

همه اینا هم درست باشه ما خالق و صاحب مطلق اون بچه ها نیستیم فقط خداس که میتونه واسه مرگ و زندگیشون تصمیم بگیره حالا با همون بچه ها برو صحبت کن ببین کدومشون دلش میخواد بمیره خدایی نکرده اگرم وجودشون اضافی بود مطمئن باش خدا بهتر میتونس اینکارا رو بکنه پس واسه مرگ و زندگی بقیه تصمیم نگیرین گناهش تا ابد رو دوشتون بمونه

اصلا اینطور نیست حرف شما مثل اون داستانیه که طرف تو کشتی زیر پای خودشو سوراخ میکرد میگفت به بقیه چه ...

عزیزم الان یه بچه تو خانواده فقیر و مشکل دار به دنیا بیاد تو میری کمکش کنی؟خودت رو مسئول میدونی؟همچنان خودتو قاطی ماجرا میکنی؟نه!!! فقط بلدید بگید سقط نکنید هیچ قدمی برای بهبود زندگی و شرایط جامعه برنمیدارید.اگر بنا بر مسلمانی باشه وظایف شما اینه عدالت رو حفظ کنید،به بیت المال دست درازی نکنید،مملکتی بسازید مردم سالار و شایسته سالار نه با این همه تبعیض طبقاتی.حداقل در ادعا که میگید اسلام اینه پس رعایت کنید

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

همه اینا هم درست باشه ما خالق و صاحب مطلق اون بچه ها نیستیم فقط خداس که میتونه واسه مرگ و زندگیشون ت ...

عزیزم من هر چی بچه این شکلی دیدم یکم که عاقل و بالغ شدن یا افسرده شدن یا خودکشی کردن و..... 

خدا عقل هم داده به خاطر سهل انگاری والدین بچه های طفل معصوم آسیب می‌بینند

چرا این همه بچه ی این مدلی دورتون بوده بنا به گفته ی خودت کمکشون نکردی پس

چون من ادعای امر به معروف و نهی از منکر یا دستور دادن به مردم نداشتم صادقانه اعتراف میکنم کاری از دست من و خیلیای دیگه بر نمیاد اگر کسی میخواد بچشو به دلیل مشکلات سقط کنه نمی‌رم وسط نمی‌گم ما همه سرنشینان یک کشتی هستیم😉😏 دقیقا بنا به کدام گفته خودم باید کمک میکردم؟شما که در تصمیم برای سقط بچه غریبه خودتو صاحب اختیار میدونی باید نسبت به عواقب بعدش هم مسئول باشی

یه سری به سر چهار راه ها بزنین یا بچه هایی که معلوم نیست پدر و مادرشون کی هستن افراد سواستفاده چی از ...

بازم ربطی نداره و وجود این ادما دلیل بر تبصره قائل شدن برای تاکید موکد پروردگار عالم درباره عدم سقط ، نداره

شعار انسانیت میدیم اما تجویزمون برای اینجور افراد به جای دستگیری و کمک کشتار قبل از تولد هست !! و برای سگها به سرپرستی گرفتن و لباس پوشوندن و افراط در غذارسانی مثلا ! کشتن گوسفند و دادن بهشون ! ... یا ترویج بغل رایگان برای هرزه های توی خیابون درحالی که صدها کودک یتیم به قول شماکنار چهارراهها و تو مراکز نگهداری هستن که مهمتر ازسگها و هول های توی خیابون محتاج غذا و اغوش گرمن

این جاهلیتهاست که کارمارو سخت کرده و به اینجا رسونده

حالِ ما الان مشمول اون ایه سوره یاسینه که خدا درش میفرماید به گمراهان گفتیم به فقراکمک کنید گفتن به ماچه خداخودش اگر میخواست کمک میکرد !! چه بسا اونجا بعضیاشون مثل شما سقط کردن شون رو هم گفته باشن ... در حالی که از نظر قواعدخداییِ عالم ، فقر یه عده وسیله امتحان یه عده دیگه ست و دلیل ناتوانی خدادرروزی رسوندن بهشون نیست که فوری میگیم بکشیدشون تا دنیا نیان !!

تجویز دستگیری و کمک به جای کشتار ، انسانی تره

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

ای کاش به جای تبلیغ سقط جنین سعی می کردیم مادران رو اگاه و غنی کنیم

من هیییچ کس رو ندیدم کودکی سخت تر از دکتر حسابی دلشته باشه:  خیانت پدر،  رها کردن،  از خانه بیرون کردن،  نان خشک کنار خیابون رو خوردن،  تو بچگی سخت ترین کارها رو کردن و.. 

و. دانشمن معاصر ایرانی بزرگ تر از ایشون نمی شناسم

به نظرم سهم زیادی از وفقیتش مدیون اگاهی و ایمان و توکل مادرشون بوده

در ضمن خییییلی از بچه هایکار فرزندان اتباع هستند که به خاطر مهربونی امریکا جون اواره شدند..  حواسمون باشه دشمن خیرش بهمون نمی رسه

عزیزم الان یه بچه تو خانواده فقیر و مشکل دار به دنیا بیاد تو میری کمکش کنی؟خودت رو مسئول میدونی؟همچن ...

قسمت اخر حرفت درسته

وظیفه همه تلاش برای برقراری عدالت و از بین بردن فسادها و ظلمهای جامعه هست..  شما لز کجا می دونید ما در حد توان خودمون براش تلاش نمی کنیم؟ 

اگر راه درست و موثر و خوبی هم می شناسی که تلاشمون موثرتر باشه معرفی کن لطفا

چون نیاز مهم جامعه امروز ماست

ولی وظیفه مسلمونی این هم هست که دیگران رو دعوت به کار حرام نکنیم از جمله سقط جنین که به صراحت در قرآن منع شده