2777
2789
عنوان

حضرت مادر ،محسن شما را شهید کردند...

462 بازدید | 39 پست

مادرم! حضرت مادر

محسن شما را شهید کردند و شما عزادار شدید.

شما خود می دانید حال مادری که....

حال، ما را چه شده است؟!

شاید یکی از هزاران طفلی که حیات را از او می گیرند سربازِ فرزندت مهدی عج باشد.

ما را چه شده است؟!

چرا سکوت کرده ایم؟!

چگونه زنده ایم؟!

مادرم دعایم کن...

پ.ن سالانه ۵۳۰ هزار سقط جنین در ایران

#حرمت_سقط

اندکی تفکر برای جوانان وطن

اعتقاد نداری؟ 

توهینم نکن برو تاپیک بعدی اصل آزادی احترام ب عقایده 

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من معذرت میخوام نمیدونستم جوان مملکت توهین محسوب میشه

جوان مملکت توهین نیست 😐

اینکه میگی اندکی تفکر یعنی داری عقایدشو میبری زیر سوال ب ما چ ک مردم ب چی معتقدن؟ هرکی با اعتقادات خودش خوشه ما تا جایی ک میتونیم باید احترام بزاریم یا رد شیم کلا 

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 
امام حسین قیام کرد واسه امر به معروف و نهی از منکر 

ولی توهین نکرد 

سوره مبارکه اسرا آیه ۳۱ : هرگز از ترس گرسنگی و فقر فرزندانتان را نکشید که ما شما و آنها را روزی می دهیم. همانا قتل آنها خطایی بسیار بزرگ است

امام خمینی(ره): «ما از شر رضا خان و محمد رضا خلاص شدیم لکن از شر تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت. اینان برپا دارندگان سلطه ابرقدرت ها هستند و سر سپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمی‌شوند». #تله_مذاکرات..#عبرت_تاریخ   .. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

جوان مملکت توهین نیست 😐 اینکه میگی اندکی تفکر یعنی داری عقایدشو میبری زیر سوال ب ما چ ک مردم ب چی ...

اتفاقا برداشت من از کامنت ایشون این بود که ای کاش جوانان وطن یکم نسبت به این اتفاق ها و روایت ها ( دینی و مذهبی)چشم و گوششون و باز کنن. دلیل اینکه کامنت ایشون و بردین زیر سوال و متوجه نشدم

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
اندکی تفکر برای جوانان وطن

سقط جنین چه ربطی به جوانان وطن داره ؟!

قطعا ترویج فرهنگ امید و توکل داشتن به خدا و پیشگیری از جنایت غصب حیات ، حال و روز همه مردم رو بهتر میکنه از جمله جوونها رو 

حال همه دنیا از وقتی بد شد که خدا و صحبتهاش رو کنار گذاشتن و خواسته های نفسانی و تفکرات غلط خودشون رو ، درست تر دیدن 

امام خمینی(ره): «ما از شر رضا خان و محمد رضا خلاص شدیم لکن از شر تربیت یافتگان غرب و شرق به این زودی ها نجات نخواهیم یافت. اینان برپا دارندگان سلطه ابرقدرت ها هستند و سر سپردگانی میباشند که با هیچ منطقی خلع سلاح نمی‌شوند». #تله_مذاکرات..#عبرت_تاریخ   .. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷