2777
2789
عنوان

کابوس و نگاه سنگین مردا

337 بازدید | 27 پست

شاید بگید مسخرست اما سنگینیشو رو خودم حس میکنم. هر شب دارن کابوس میبینم ساعت ۳ یا ۴ از خواب با یه حال بد میپرم همه خوابامم در مورد استاکره. از سنگینی نگاه نردا رو خودم بدم میاد بیرون که میرم همه تو یه ردیف بهم زل میزنن با اینکه تیپمم جلف نیست

از لحاظ احساسی خسته ام. من دنبال عشق و آرامش تو یه رابطه بلند مدتم ولی این نگاه های سنگین تقریبا از همه روحمو اذیت میکنه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا پوششم بد نیست از نظر شماها چی باشه 😂😂

عزیزم اولا از اینکه موضوع خنده داری نیست. دوما من هیچ عملی ندارم آرایشم هم خیلی زیاد باشه فوقش ریمل و لیپ گلاس بی رنگه.  تیپم هم همیشه یه مانتو بلند تا زانو یا حتی مچ و شال هست اونم با رنگای تیره این کجاش بده؟!

همه اش ساخته ذهن تو هست با تفکرت برای خودت پر رنگ می کنی پناه ببر به خدا 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
شما تروما های گذشته دارین معلومه قبلا مورد آزار اذیت قرار گرفتین چه کلامی یه رفتاری

آره عزیزم متاسفانه خیلی هم تو رابطه قبلیم از لحاظ احساسی اذیت شدم. خیلی ساله گذشته ولی اثرش نمیره

خدا کنه باشه و حالم بهتر بشه

باور کن و ازش خلاص شو

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
خدا کنه باشه و حالم بهتر بشه

هیچ قدرتی جز قدرت خدا وجود نداره نگاه نردا قدرتی نداره که بخواد باعث خواب بد شب بشه باور تو هست که داره بهش این قدرتو تو بدنت میده

پوشیدم اتفاقا ولی فایده نداره باز همون نگاه ها هست. تا رئیس بانک میخواست اول صبحی با اون ریخت خسته و ...

حستو چند سال قبل داشتم . ببین باید اول از نظر درونی خودتو بسازی یعنی بشینی یه مدت تفکر کنی خودتو ارتقاء بدی

ببین شاید بخندن ولی واقعا نگاه اقایون حس منفی به خانوما میده و این تحقیقات علمی روش زیادشده

من خودم توهمین حسابودم بعد سعی کردم ارتباطمو با محیطایی که مردهست کمترکنم چادر انتخاب کردم و بعدازدواج کردم ولی هنوزم اون سطح آرامشی که مدنظرمه نرسیدم چرا چون اون سطح باید هنوز روخودم کارکنم تابرسم

همین تضاداست که به سمت رشد هلت میده

تاحال بدی نباشه تفکر و تحقیقی نیست

تاوقتی مثلا دلت درد نگیره نمیری دکتر

حالابه این حال بدت بچشم نشانه برای تغییر نگاه کن

و شروع کن به تغییر دادن خودت 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

هیچ قدرتی جز قدرت خدا وجود نداره نگاه نردا قدرتی نداره که بخواد باعث خواب بد شب بشه باور تو هست که د ...

آره راست میگی خودم بهشون این قدرتو میدم ولی رو مخم هم میرن. امروز نگاه ها که هیچ به جهنم ولی یه پسره هم تو دانشگاه عین دست بز دنبال من راه افتاده بود هر اتاقی میرفتم منو راهنمایی میکرد و جواب سوالامو به جای مسئولا میداد با اینکه خودشم دانشجو بود، حیف که جلو مسئولا بودم وگرنه دیگه میخواستم کتکش بزنم

حستو چند سال قبل داشتم . ببین باید اول از نظر درونی خودتو بسازی یعنی بشینی یه مدت تفکر کنی خودتو ارت ...

الان میگن چادر ولی بخدا چادرم میپوشم بیرونم حتی تنها نمیرم که احتمال اومدن مزاحم دورم کمتر باشه بیشتر جاها با مادرم میرم کارامو انجام میدم که اونم یه چرخی بیرون بزنه ولی بازم همینه‌. از بانک دیگه رسمی تر هست؟بخدا با چادر و صورت خسته داغون صبح رفته بودم بانک ولی بازم رئیس بانکه چشمامو داشت در میورد با اینکه یا زن پر آرایش و با مانتو کوتاهم اونجا بود