2777
2789
عنوان

شلوارمو میفروشم

764 بازدید | 45 پست

از نزدیک خیلییی خوشگل و خوش رنگه

توی کمدم بوده، یکبارم استفاده نکردم و الان چاق شدم اندازم نیست، میفروشمش تا با پولش یه شلوار دیگه بگیرم

جذب یا همون اسکینی

قد 90

سایز 36

نازک نیست و با کیفیته

جنسش خیلی خوبه

Be your own hero💜✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بوتیک نی نی سایت خوش امدید😉

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
تاناکورائه اینجامگه؟

اولا که دقت کن اتیکتو ببینی تا نگی تاناکورا، دوما سایت مال باباتونه باید اجازه میگرفتم؟ خوشت نمیاد تاپیکو وا نکن واسه هرچیزی باید اظهار فضل کنید؟

Be your own hero💜✨