2777
2789

یه پسره مجازی پیشنهاد داده بود و صحبت کردیم و روز بعد دیدم ظاهرش تایپم نیست و همش پیام میده بلاکش کردم

بعدش پشیمون شدم ولی منتظر موندم بیاد. حضوری می دید نخ میداد یا می خواست صحبت کنه.

بعدش دیدم یکی با اکانت فیک همش راجبش ازم میپرسه. فکر کردم خودشه و گفتم خوشتیپه و منتظرم بیاد. نگو دوست دخترشه ویس داد فهمیدم دختره 😐که اینقدر پیگیره و مدام بهم پیام میده. بهم میگه به دوست پسرم نگو بهت پیام دادم.

نظرتون حالا به پسره بگم دوست دخترتو جمع کن؟👀 میترسم دختره بفهمه انتقام ازم بگیره یا عکسام که از پروفم داره و آبروم تو دانشگاه ببره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهجفتشون بگو‌ دیگه به من پیام ندینپیام پسره هم جواب نده

پسره پیام نمیده ک

این دوست دخترشه بهم پیام میده

آخراش بهم میگفت اهمیت نداری و برو 

حس حقارت بهم دست داد 

به پسره ی سنده چیزی نگوپشت همجنست باش و درکش کن

چطور درکش کنم؟

اصلا چطور یه آدم ممکنه اینقدر فضول باشه

چن بار همش میومد بهم پیام میداد اطلاعات بگیره در حالیکه چیز خاصی به پسره نگفتیم

خیلی دلم میخواد به پسره بگم دوست دخترتو جمع میکنم ولی میترسم دختره بفهمه انتقام بگیره ازم حالا به هر نحوی

بنظرم به پسر نگو به دخترو هم بگو من باهاش در ارتباط نیستم دیگه جوابشم نده 

دنبال شر نگرد

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
چطور درکش کنم؟اصلا چطور یه آدم ممکنه اینقدر فضول باشهچن بار همش میومد بهم پیام میداد اطلاعات بگیره د ...

اینو بدون دختره نمیدونه که تو منظوری نداشتی

اون فکرش جاهای بدتری رفته و سعی داره هی از زیر زبونت حرف بکشه تا خیالش راحت شه و‌ مطمئن بشه صحبتتون تا چه حد بوده

الهی پسره به زمین گرم بخوره که خیانت میکنه

اینو بدون دختره نمیدونه که تو منظوری نداشتیاون فکرش جاهای بدتری رفته و سعی داره هی از زیر زبونت حرف ...

پسره باهام قبل دختره در ارتباط اونم یه روز مجازی بود

باقی روزا رو نخ میداد که ارتباط بگیره باهام

دختره هم نرمال نیست ندید بدیده

نهجفتشون بگو‌ دیگه به من پیام ندینپیام پسره هم جواب نده

عزیزم ازت راهنمایی می‌خوام با اجازه اسی

من اکسم فریبم داد بعد مدتی سرد شد و رفت پیامامو نشون رفیقش میداد در این حد لاشی بود حرفایی میزدم می‌رفت می‌گفت خلاصه خیلی زیاد اذیتم کرد الان چندین ماه میگذره می‌خوام ب باباش ک خیلی سختگیره و مخالفه دوست دختره  از یک خط ناشناس زنگ بزنم غیر مستقیم بگم جلوی پسرتون بگیر و فلان ینی بگم من مادر یه دخترم پسرت مزاحمش میشد بنظرت اینجوری کار خوبیه؟ باید یک انتقام بگیرم ازش میشه راهنماییم کنی

بنظرم به پسر نگو به دخترو هم بگو من باهاش در ارتباط نیستم دیگه جوابشم نده دنبال شر نگرد

من اکسم فریبم داد بعد مدتی سرد شد و رفت پیامامو نشون رفیقش میداد در این حد لاشی بود حرفایی میزدم می‌رفت می‌گفت خلاصه خیلی زیاد اذیتم کرد الان چندین ماه میگذره می‌خوام ب باباش ک خیلی سختگیره و مخالفه دوست دختره از یک خط ناشناس زنگ بزنم غیر مستقیم بگم جلوی پسرتون بگیر و فلان ینی بگم من مادر یه دخترم پسرت مزاحمش میشد بنظرت اینجوری کار خوبیه؟ باید یک انتقام بگیرم ازش میشه راهنماییم کنی

به پسره ی سنده چیزی نگوپشت همجنست باش و درکش کن

من اکسم فریبم داد بعد مدتی سرد شد و رفت پیامامو نشون رفیقش میداد در این حد لاشی بود حرفایی میزدم می‌رفت می‌گفت خلاصه خیلی زیاد اذیتم کرد الان چندین ماه میگذره می‌خوام ب باباش ک خیلی سختگیره و مخالفه دوست دختره از یک خط ناشناس زنگ بزنم غیر مستقیم بگم جلوی پسرتون بگیر و فلان ینی بگم من مادر یه دخترم پسرت مزاحمش میشد بنظرت اینجوری کار خوبیه؟ باید یک انتقام بگیرم ازش میشه راهنماییم کنی

عزیزم ازت راهنمایی می‌خوام با اجازه اسیمن اکسم فریبم داد بعد مدتی سرد شد و رفت پیامامو نشون رفیقش می ...

من نمیفهمم چرا میخوای خودت و به دردسر بندازی بنظرم خیلی کار بچگانه ای هست حالا یه تجربه ای کردی و تموم شد رفت ارزش تو خیلی بیشتره طرف فکر میکنع چقد عاشق چشم و ابروش بودی بیخیالش شو انشالا کیس بهتر

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
من نمیفهمم چرا میخوای خودت و به دردسر بندازی بنظرم خیلی کار بچگانه ای هست حالا یه تجربه ای کردی و تم ...

یعنی نکنم اینکارو؟ 

خب چجوری انتقام بگیرم پس؟ اون قول داد بمونه بعد رفت خدا لعنتش کنه 

عزیزم ازت راهنمایی می‌خوام با اجازه اسیمن اکسم فریبم داد بعد مدتی سرد شد و رفت پیامامو نشون رفیقش می ...

بنظرم بیخیالش شو و وقت بذار روی خودت

اما اگر خیلی دوست داری اینکارو کنی به مادرش بگو خود دختره ای

هرچند اکثر خانواده های ایرانی برای پسر هیچیو عیب نمیدونن