2777
2789
عنوان

توروخدا به دادم برسید آبجوش ریخت روم دارم کباب میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 55 پست
اول ماست یا رب گوجه بزن بعد پماد. زینک سیلور

یعنی روی رب پماد؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسل بزن امشب اگر نیست روغن اشپزخونه بزن فردام ترمیم کننده سوختگی از داروخانه بزن .الآن هم زینک اکسا ...

تاول هنوز نیست قرمزی شدیده

تخم مرع زدم الان داره میسوزه میشه بگی تا کی صبر کنم

زینک دارم

اینو کی بشورم؟زینک بزنم یا ریکاو؟

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

الان زرده و سفیده باهم زدم بعدش چه کنم فرش همه جا به گند کشیدمنمیخواد بیدار شدنی بود تا حالا با جیغ ...

من بخاطر خودت میگم بیدارش کن اینجا هرکس یه چیزی میگه 

فردا چیزی نزنی عفونت کنی یا لک بشه 

انشاالله لک نشه 

یعنی روی رب پماد؟

ن خنک شد درد سوزش. کم شد

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

حالا فردا صبح پانشی ببینی تاول زده خوبه🤕ولی اگر کرم ترمیم کننده بخری جاش نمیمونه من خودم درجه دو سو ...

ای وای

عزیز سریع زنگ بزن اورژانس بپرس چیکار کنی . خمیر دندون و این چیزا اصلا نباید بزنیا

شمارش چیه

تاول هنوز نیست قرمزی شدیدهتخم مرع زدم الان داره میسوزه میشه بگی تا کی صبر کنمزینک دارماینو کی بشورم؟ ...

اگه تاول نزده تمیز بشورش ‌خشک کن با دستمال کاغذی برای خشک کردن هم نکش حالت ضربه ای بذار بردار ، بعدش زینک رو بزن و برو بخواب . فردا صبح هم برو داروخانه ترمیم کننده سوختگی بگیر . اکر صبح خدا نکرده تاول دیدی دستش نزنی فقط خشک نگه ش دار برو داروخانه . 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

تاول هنوز نیست قرمزی شدیدهتخم مرع زدم الان داره میسوزه میشه بگی تا کی صبر کنمزینک دارماینو کی بشورم؟ ...

الان اینا رو بشور دیگه زینک بزن 

سبز ماندن در میان ویرانی ریشـ🌱ـه میخواهد.

خیلی مترسم جاش بمونه سوزش فدا سرم

درمان اورژانسی سوختگی و خوب شدن دردش سرکه طبیعی انگور با گلاب و پودر دال عدس هست ولی بدون دال عدس هم جواب داده ولی بتونی قاطیش کنی بهتره

بعدا که زخمت بهتر شد برای اینکه جاش نمونه و زودتر خوب بشه روغن گل سرخ با سرکه انگور( هردوش اصل باشه) به مقدار مساوی قاطی کن و روزی دوبار روی جای سوختگی ماساژ بده چند دقیقه

میگن اگه سوختگی مال ۳۰ سال پیش هم باشه و گوشت هم اورده باشه خوبش میکنه