2777
2789

سلام دوستان 

اول از همه لطفا افرادی که اطلاع کامل دارن در مورد طلاق توافقی و حضانت و مهریه و وکیل و هزینه ی گرفتن وکیل و ... برام توضیح بدن

بعدش بنظر شما با داشتن بچه یساله و خونواده ای که مطمعنم پشتم نیستن برا طلاق و خونواده ی شوهرم که میدونم بعد از طلاق با هر روشی حتی برکناری از شغل دولتیم (میدونم که میتونن و انجام میدن)اذیتم میکنن  و با وجود بچم که نمیخوام پیش اینا و با فرهنگ این شهر و استان بزرگ بشه (من از یه استان دیگم و شوهرم یه استان دیگه)و اینکه نمیخوام و نمیتونم برگردم پیش خونوادم و مجبورم همینجا بمونم ، و مهمتر از همه اینکه هیچ پول و طلایی پس انداز ندارم و دو سه تا وام سنگین داریم که فامیلای من ضامن شدن و منم دو جا ضامن وام های ۲۰۰ و ۵۰ میلیونی برای خواهر و برادرشوهرمم، طلاق آیا کار درستیه؟

لطفا نظر بدین عزیزان 

فقط طلاق گرفتی تو اون شهر نمون

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه..ببین اگه میتونی زندگیتودرس کن

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍

نه عزیزم اصلا درست نیست اگر میخوای جدا بشی چند سال صبر کن یه پس انداز خوب کن ضامن کسی نشو انتقالی بگیر یه شهر دیگه که نتونن شغلتو بگیرن بعد که کارای انتقالیت درست شد برای طلاق اقدام کن 

اگه مالی داره قبل از اینکه بهش بگی مهریه رو بزار اجرا جلو فروش یا زدن سند به نام کسای دیگه ببند و حقوقشم بگیر اینا مهمه بچم اگه نمی تونی نگه داری چون شاغلین بهتره با پدرش بمونه چون سرپرسته خرجش رو می ده فامیلیه اونارو داره فردا چیزی بشه از دماغت در میارن تو می ری میبینیش اولش سخته ولی کم کم عادت می کنی