2777
2789

من روز ۱۴ سیکلم کیت تخمک‌گذاری زدم و مثبت شد و اقدام داشتم ، پس یعنی تخمک گذاری انجام شده ولی الان ۵ روز از موعدم گذشته و پریود نشدم و بیبی چک هم منفی هست!!! مگه نمیگن باید ۱۴ روز بعد تخمک گذرای پریود بشی؟!  

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قانون که نیست گاهی عقب جلو میشه

خب وقتی عقب جلو میشه تخمک گذاری هم یعنی زودتر یا دیرتر انجام میشه دیگه، قانونش اینه هر روز پریود بشی ۱۴ روز قبل تخمک گذاری داشتی حتی اگر دوماه هم تاخیر داشته باشی. 

فقط یه شب اقدام داشتید،؟؟ 

منم الان از کیت استفاده میکنم دوتا خط میشه ولی هاله اس باید قشنگ دوتا خط پررنگ بشه بعد اون تخمک گذاری اتفاق میوفته قبل و بعدش یه روز درمیون اگر اقدام داشته باشید درصد بارداری میره بالا البته اگر جنسییت مهم نیست براتون 

فقط یه شب اقدام داشتید،؟؟  منم الان از کیت استفاده میکنم دوتا خط میشه ولی هاله اس باید قشنگ دو ...

من روزی که هاله انداخته تا یه هفته یه شب در میون اقدام داشتم ولی شب ۱۴ خیلی علائم داشتم متوجه شدم داره تخمک آزاد میشه درد شدید تخمدان داشتم

نه. یه مدت بود نامنطم بود مثلا ۲ماه یکبار . بعد که رفتم ای وی اف و نشد که کلا پریود نشدم بعد فهمیدم ...

یعنی تا سه ماه متوجه بارداریت نشدی؟! چه جالب!

چندساعت بعدازمثبت شدن کیت اقدام داشتی؟

عصر کیت مثبت شد ولی شبش درد شدید تخمدان ، کمر درد داشتم، همون موقع اقدام کردم البته دو شب قبلش هم اقدام داشتم و دو شب بعدش

نه نمیدونستم باردارم اما حالم بد بود،خیلی دکتر رفتم و همه کاری کردم، رنگ مو ،ماموگرافی، تست کورونا.. ...

یعنی اصلا توی اون مدت بیبی چک نزدی یا آزمایش خون؟