2777
2789

اینجا همه شوهرا خیانتکارن و دست بزن دارن

همه مادر شوهر ها، جاری ها و خواهر شوهر ها یزیدن

با این وجود هیچ جوره نمیتونم خودم رو راضی به ازدواج کنم، حتی اگه یه درصد احتمال داشته باشه شانس من هم مثل اینا باشه نمیدونم باید چیکار کنم

اگه قراره همه همینطور بد باشن چرا باید عمرم رو با ازدواج هدر بدم

حتی بعضی ها بعد از چند سال دوستی هم نمیتونن زیر یه سقف به خوبی زندگی کنن، ازدواج سنتی که جای خود داره

آره منم همینطور 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته 

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

میلیونی کاربر داره حالا ۴نفر از شوهرشون ناراضی هستن نمیشه گف که همه بدن..

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

عزیزم همه اینجا از جمله خود من از سختی ها و ناراحتی هامون میگیم از دل خوشی هامون نمیگیم

مثلا من دوماه با شوهرم رابطه عالی دارم ولی یه شب بحث و دلخوری و اون یه شبو میام اینجا میگم

معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید