2777
2789
عنوان

اینجا نی نی سایته ❗️

708 بازدید | 69 پست

از تاپیک عرفانی میرسیم به دعوا و بحث و گزارش و تعیلق ...

تاپیک های خیانت و مادرشوهر تا ۲۰۰ صفحه هم میره ولی تاپیک های علنی و هنری و ادبی نهایتا ۲ صفحه میره

اینجا سایت بارداریه و حداقل ۹۰ درصد کسایی که عضو هستن خانمن ولی حق به اقایون داده میشه

اینجا هرکس میخواد به حرفی بزنه که شاید منطقی باشه تعلیق میشه یا نهایتا هزار نفر میریزن روش و باید حواسش باشه فحش نده بعد تعلیق میشه باز

اینجا کسی از شادیاش بگه مسخره اش میکنن میکن دروغ نگو کی انقدر خوشبخته ؟؟

چشم نخوری حالا..

ولی امان از تاپیک شوهرم میخواد ازدواج سوم کنه... 

بهتون پیشنهاد میکنم حتما برای پر بازید شدن این عنوان رو بزنید

اینجا نی نی سایته کوچک شده ی جامعه 

اینجا نی نی سایته سرزمین عجایب ❗️

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

هعی

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@اوپرا‍ موردی نبود دیگه؟؟ نگفته باشم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

اینجا نی نی سایته از بین هر ۱۰۰ تاپیک ۹۹ تاش رو پا به پا باید راهنمایی کنی و عمیقا ناراحت بشی ، یه تاپیک شاد می بینی ، طرف عکس خونشو گذاشته ، عکس غذا و خوراکی گذاشته یا هرچی ، تهش دعوا میشه و میگن تو داری پز میدی😭😂

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

سلام جانم

بسیاری از افراد هم فقط برای اینکه جلب توجه کنن همچین پست هایی میزارن

چون اگه به قوله شما یه تاپیک با عنوان شادی گذاشته بشه شتر هم از اون نواحی پر نمیزنه

واقعا که ما در سرزمین عجایب بهذیر میبریم🫐🌌😔🤗😔🖤

اینجا نی نی سایته از بین هر ۱۰۰ تاپیک ۹۹ تاش رو پا به پا باید راهنمایی کنی و عمیقا ناراحت بشی ، یه ت ...

همینه دیگه 

دقیقاااااااحرفه راست درد دارهمثه میخ میمونه داخله جیگرت

خدا میدونه اون مصی بنده خدا عکس کتاب میذاشت تهش میگفتن دیدی ؟ داشت نامحسوس خونه رو نشون میداداااا😂

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶