2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیایین خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار میتونی بکنی؟ خودت چه گزینه ای مباد به ذهنت؟ خانواده شوهر منم همینن منتها من دیدم اعتراض کنم ی ...

منم اولویت شوهرم خانواده اش بودبعدکه باتوبچه تهدیدبه طلاق کردم وگفتم بچه هارنگه نمیدارم خودشوکمی جمع کرد

تومجازی اسم شهرمومینویسن تهش هم یه ج  ن د ه میذاره جاریم

به کو نت

به خدا جدی گفتم بذار اون از بی محلی تو اتیش بگیره،اونجوری گذاتشه چون میدونه چکش میکنی ولش کن

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
منم اولویت شوهرم خانواده اش بودبعدکه باتوبچه تهدیدبه طلاق کردم وگفتم بچه هارنگه نمیدارم خودشوکمی جمع ...

من همچنان اولویت دوم سوم شوهرم هستم بچه هم همینطور 

تا چند دقیقه پیش هم داشت با جاری ام چت میکرد یک ماهه برنامه خرید دارم واسه خونه و خودم و بچه به هیچ جاش نیست فقط به اونطرف میرسه من تهدید به طلاق کردم گفت به درک گمشو

دیگه به هیچی اهمیت نمیدم

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
وا ینی چی شما هم مث خودشون باش عزیزم باهاشون همون جوررفتارکن

یبارمنم مثل خودش شدم مادرشوهرم زنگ زد باشوهرم دعوابرادرشوهرمم زنگ زدباشوهرم دعوا اونم زنگ زدبامن دعواوفحش که چراجواب جاریم ودادم مادرشوهرم بهم گفت بایدبیایی بگی به جاریت ببخشیدگفتم عمرا

خیلی بده آدم احساس پوچی میکنه

خیلی خیلی بده ... بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی!؟

خانوادش انقدر بهم بی ادبی کردن همین جوری یهو زنگ میزدن فحش میدادن یا من ز میزدم احوالپرسی فحش و بد و بیراه

بعد شوهرم میرفتن باهاشون خوش و بش 

کاراشون و انجام میداد 

دیدم ناراحتم نادیده گرفتم 

تو هم نادیده بگیر انگار که نیستن

من قبلا مادرشوهر خیلی احترام و محبت میکردم می بینم اونم مث بقیه ست,اونم دیگه فقط احترام واجب,هیچی به هیچی 

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
یبارمنم مثل خودش شدم مادرشوهرم زنگ زد باشوهرم دعوابرادرشوهرمم زنگ زدباشوهرم دعوا اونم زنگ زدبامن دعو ...

اخه عزیزم منم همین سرنوشتو داشتم یبار با جاریم بدجوردعوامون شد ک همو زدیم

بی اعتنایی از صدتا فحش بدتره فقط با مادر شوهرت دوست شو بگو بهش من بد نیستم اونا این حرفها و بدیها رو ...

گفتم عیدبهش گفت اوناازتوبزرگ ترن تواحترام اونارونگهدارحتی بهم گفت من الان بزنم زیرگوشت تونبایدچیزی بگی من بزرگترتوام🤦🏻‍♀️