2777
2789
عنوان

چطور زنی هستی؟

243 بازدید | 5 پست

من سال‌ها بخاطر اینکه شبیه دختران و زنان دور و برم نبودم، حس شرمساری داشتم. فکر می‌کردم حتما مشکلی هست که از آرایش خوشم نمیاد، پی مد نیستم و یه لباس رو می‌تونم سال‌ها بپوشم، به عمل زیبایی فکر نمی‌کنم، ازدواج برام اهمیت حیاتی نداره و ...

اما الان می‌دونم با وجود تمام این ویژگی‌ها من هم یک "زن" هستم. آشنایی با کهن الگوهای زنانه بود که برام روشن کرد چقدر دنیای زنان می‌تونه متفاوت از هم باشه و این هیچ اشکالی نداره. تو جزو کدوم دسته از زنان زیر هستی؟ 

برای اینکه بدونی کدوم یکی از این زنان در تو قوی‌تره، تست کهن الگوی زنانه رو بده . (تست رایگان توی سایت "تست و تایپ" و همینطور سایت "خودشناس" هست)

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
چیزایی ک از خودتون گفتین همش منم.. 

از آشنایی‌ات خوشحالم. 😊 کهن الگوی من "هستیا" هست. ممکنه برای شما هم همینطور باشه. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست کجاست؟؟

توی همون دو تا سایتی که نوشتم می تونی انجام بدی. سایت "تست و تایپ" یا "خودشناس" البته کمی زمان بر هست و بهتره وقتی حوصله داری انجامش بدی. 

از آشنایی‌ات خوشحالم. 😊 کهن الگوی من "هستیا" هست. ممکنه برای شما هم همینطور باشه. 

منم همینطور این تست رو هم انجام میدم 

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!!