2777
2789
عنوان

شوهرم بدون من رفته باغ مختلط

661 بازدید | 46 پست

ما عقدیم بعد بهم زنگ زد گفت رفیقام با نامزداشون اومدن باغ ما و شام مهمون اوناییم تو هم بیا ما بریم

منم چون به خاطر روز زن که کادو نداد دلخور بودم نرفتم هرچی اصرار کرد نرفتم

الان فهمیدم خودش تنهایی رفته

اینقد عصبانی ام

چیکار کنم خیلی رفیق بازه

دارم از عصبانیت می میرم بهش می گم چرا بدون من رفتی میگه خودت نیومدی

امشب برای جبران روز زن انگشتر طلا خرید ولی اصلا نگاه به انگشتر نکردم و از خونه بیرونش کردم

چیکار کنم هیچ جوره دیگه دوستش ندارم فقط رفیقاشو می خواد

خب به تو هم گفته بیا دیگه

اصرارم کرده /:

چرا نرفتی

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کدوم وقت ازدواج تون نبوده

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
حالا به هر دلیل من نرفتماون باید تنهایی بره باغی که همه جفتی اومدن؟ باید بگه یا باهم میریم یا نمیریم

رفیق باز جدی گفتی یا شوخی؟

اما قبول دارم حرفتو

نباید اجازه بده اختلاف بین زن و شوهر جلوی بقیه مشخص بشه

حالا به هر دلیل من نرفتماون باید تنهایی بره باغی که همه جفتی اومدن؟ باید بگه یا باهم میریم یا نمیریم

خب رفیقاش هستن

دوس داشته زنشم باشه

تو نرفتی تازه ناراحتش کردی به نظرم

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
با این کارایی ک شما میکنی خب معلومه میره سراغ. دوستاش

شما که در جریان نیستی سه ساله از دست رفیقاش عذابم حتی کلی باهاش همراهی کردم مسافرت و باغ و همه جا با رفیقاش اومدم برخلاف میلم

حالا یه شب من نرفتم باید اینجوری کنه؟